night prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomość
"Phantom thread" nie widziałam, nawet trailerów, bo tak mi to ludzie obrzydzili. Czekam, aż nabudowane oczekiwania i uprzedzenia przejdą i wtedy zasiądę do seansu.
czemu?
night prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomość
"Phantom thread" nie widziałam, nawet trailerów, bo tak mi to ludzie obrzydzili. Czekam, aż nabudowane oczekiwania i uprzedzenia przejdą i wtedy zasiądę do seansu.
benz pisze:czemu?
night prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomośćbenz pisze:czemu?
Na raz usłyszałam skrajnie różne opinie, nic pośrodku.
Ci, co krytykowali, to nawet się nie krygowali, tylko lecieli spoiler za spoilerem, bo "na pewno nie będziesz tego filmu chciała obejrzeć, syf, kiła, mogiła, spoiler, spoiler, spoiler, no więc widzisz, jaka beznadzieja, nie idź". Poczekam, aż mi się rozmyją szczegóły i wtedy zobaczę.
benz pisze:zobacz cytowaną wiadomość
zaczynam oglądanie Dark. Wciąga bardzo.
night prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomośćbenz pisze:zobacz cytowaną wiadomość
![]()
![]()
![]()
Nie mogę się doczekać nowego sezonu!
benz pisze:zobacz cytowaną wiadomośćnight prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomośćbenz pisze:zobacz cytowaną wiadomość
![]()
![]()
![]()
Nie mogę się doczekać nowego sezonu!
ja tak samo! wczoraj skończyłam i dzisiaj już nie wiemy z niemężem czym zalepimy tę dziurę po Darkuchyba Jessicą Jones Xd
Zbieram się za The Man in the High Castle. Widziałyście?
http://www.filmweb.pl/serial/The+Man+in+the+High+Castle-2015-724735
Adamantium pisze:zobacz cytowaną wiadomośćbenz pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Zbieram się za The Man in the High Castle. Widziałyście?
http://www.filmweb.pl/serial/The+Man+in+the+High+Castle-2015-724735
słyszałam, że dobre i polecanko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości