Veritaserum pisze:zobacz cytowaną wiadomośćpodpucha pisze:zobacz cytowaną wiadomośćDziewczyny oświećcie mnie. Kto jest Charlotte Tilbury? Uruchomili w Niemczech w końcu Sephore online i widzę tam kosmetyki tej kobieciny. No jakby luksusowe są, oko zawiesiłam i zastanawiam się kto jest autorem tych dóbr i czy warto

Charlotte do dość znana wizażystka, chociażby na wikipedii możesz sobie poczytać z kim i z jakimi markami współpracowała. Ma też kanał na YT.
Kosmetyków nie miałam, więc tu może ktoś inny się wypowie

ja bym dodala jeszcze do tego, że ma talent i to on, a nie jakosc kosmetyków odpowiada za ich sukces
Jesli ktoś ma dość insta mejkapów to jej makijaże do niego przemówią. Haczyk w tym, że osoba znająca sie na doborze kolorow uzyska na delikatnej urody modelce równie spektakularny efekt kosmetykami essense czy catrice, a osobie bez tego nie pomogą kosmetyki za miliony monet, bo nie są obiektywnie zbyt dobrej jakości a już na pewno nie na tle tego co można kupic z tej półki cenowej.
jeśli podchodzisz do kosmetyków pragmatycznie a nie emocjalnie to moim zdaniem bezsens
mi głupio na nie narzekać bo dostałam w prezencie więc nie będę sie znęcać. ale cienie kupilam kiedyś sama i byłam zla na siebie bo chyba w życiu nie zaliczyłam takiego faila

mama jak ja zapytałam bez przekonania czy chce zapytala czy to ja wybierałam czy jakiś dar losu bo kupowanie tak kiepskich kosmetyków jest do mnie nie podobne

Ostatnio zmieniony 13 wrz 2018, 19:53 przez
ktrzn, łącznie zmieniany 2 razy.