zivah pisze:zobacz cytowaną wiadomość
U mnie za to odwrotnie, tłuszcz najpierw leci z cycków i nóg, potem szczupleje na twarzy potem reszta ciała, ale na końcu zostają ramiona :< Przez to mam wieczny kompleks ramion.
Od ponad pół roku mam kupioną opaskę Mi Band 2 od firmy Xiaomi za około 70/80 zł na AliexpressNie ma ona miliona funkcji (głównie zegarek, puls, kroki, kcal, mierzenie snu itp). Ja z niej jestem dosyć zadowolona
Głównie chodzę na bieżni (mam bardzo siedzący tryb życia) więc opaska mierzy mi kroki chodząc w budynku - ważne jest dla dokładnego pomiaru żeby ruszać naturalnie rękami (tak jak podczas chodu) wtedy są one najbardziej dokładne
![]()
Już lecę na wątek poświęcony jodze<3 Dzięki dziewczyny
U mnie to wynika z tego, że byłam zwyczajnie gruba i stosunkowo wysoka, po twarzy i brzuchu widać zaraz, że schudłam, bo wcześniej to księżyc w pełni

Właśnie opaskę kupię, ale myślałam, że istnieje jakaś aplikacja, która nie będzie opierała się na gps (co byłoby chyba wbrew logice, ale w sumie nie szukałam w necie). Na razie wolałabym nie wydawać pieniędzy, mimo że to śmieszna kwota