Taki Garfield jest fajny
http://www.pic4ever.com/images/149fs887355.gif

Axis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Tak a propos emotek - nie zniknęła nam czasem kocia (czynie widzę, bom ślepa)?
Taki Garfield jest fajny
http://www.pic4ever.com/images/149fs887355.gif
Hadilan pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Wkradł się błąd, "ranga aleternatywna" się wyświetla pod awatarem. Tak samo w panelu zarządzania kontem, co widać też w Twoim screenie
ktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomość
czy to normalne że przy blokadzie możliwości edycji posta pojawia mi się powiadomienie?
posty pisane dawno temu a tu powiadomienia
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomość
czy to normalne że przy blokadzie możliwości edycji posta pojawia mi się powiadomienie?
Albo się walnęłam, albo dostałaś powiadomienie przy okazji cytowania Cię przez Agnes, której posty zostały zablokowane. Nie wiedziałam, że idą powiadomienia przez cytat, sorry
empress pisze:zobacz cytowaną wiadomośćSALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Albo się walnęłam, albo dostałaś powiadomienie przy okazji cytowania Cię przez Agnes, której posty zostały zablokowane. Nie wiedziałam, że idą powiadomienia przez cytat, sorry
Po edycji postu powiadomienia wyświetlają się pomownie
ktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:zobacz cytowaną wiadomośćSALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Po edycji postu powiadomienia wyświetlają się pomownie
no właśnie chciałam wiedzieć czy to z racji blokady czy najpierw Agnes tam coś doedytowała do mnie, dzięki dziewczyny
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomość
no właśnie chciałam wiedzieć czy to z racji blokady czy najpierw Agnes tam coś doedytowała do mnie, dzięki dziewczyny
w takim razie możesz się pewnie jeszcze czegoś spodziewaćprzepraszamy za utrudnienia, ale mus to mus
podpucha pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Salix i Ty to tak wszystko ręcznie?
A że zapytam, z ciekawości, czemu tak? W sensie ta blokada edycji posta?
ktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomośćpodpucha pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Kumiho pomaga![]()
u mnie już z 20-30 powiadomień przyszło, musiałaś trafić tylko na SALIXowe
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomośćpodpucha pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Kumiho pomaga![]()
Empress też jedzie i Czoch zaraz się dołączy
Blokada, bo Agnes postanowiła w złości wykropkować wybrane posty, czyniąc dyskusję totalnie nieczytelną. Mogłabym dać od razu bana, ale postanowiłyśmy ubarwić sobie wieczór ślęczeniem nad monitorem i klikaniem w 'zablokuj post'. Już mnie palec fuckowy boli od scrollowania
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomośćpodpucha pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Kumiho pomaga![]()
Blokada, bo Agnes postanowiła w złości wykropkować wybrane posty, czyniąc dyskusję totalnie nieczytelną. Mogłabym dać od razu bana, ale postanowiłyśmy ubarwić sobie wieczór ślęczeniem nad monitorem i klikaniem w 'zablokuj post'. Już mnie palec fuckowy boli od scrollowania
ktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomośćSALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Kumiho pomaga![]()
dobrze że prywatnych się nie da wykropkować bo pewnie też miałaby ochotę
podpucha pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Wróć do „Sprawy techniczno-organizacyjne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości