Tej BD też nie jestem pewna w 100% - niby mam wrodzony bitch face i często ludzie mnie pytają czy jestem zła lub smutna, ale z drugiej strony często na zdjęciach wychodzą mi sarnie maślane oczy.tragus pisze:zobacz cytowaną wiadomośćktrzn pisze:tragus pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Trochę jej retro stylowka zaburza postrzeganie, ale w pierwszym zdjęciu jakie pojawiło się w grafice, widzę trochę siebie ze zdjęć sprzed parunastu kilogramów.
Co ja bym obstawiala z samego testu - to raczej natural z bo na FN jestem za niska i za mało "strzelista", a na SN zbyt kanciasta. Tyle że zawsze mi się wydawało, że dobrze leżą na mnie taliowane ubrania. Chociaż moja mama twierdzi, że dobrze mi w luźnych bluzkach, swetrach, ale ze ściągaczem na dole.
Jeszcze co do twarzy - to nie wiem, czy to kwestia typu urody, czy kondycji skóry, ale mam dość mocno zarysowane te bruzdy nosowo - wargowe i doliny łez. ;(
myślę, że może być to kwestia kondycji skóry, pielęgnacji, bo ja mam np. mniej widoczną dolinę lez niz dwa-trzy lata temu
niektóre Twoje odpowiedzi są niepewne. po teście faktycznie natural, ale nie wykluczałabym tak stanowczo softu:)
a takie twarze jak BD są super, budzą respekt

Styl SN raczej bardziej mi pasuje - półokrągłe doły, zaznaczenie talii zdecydowanie bardziej do mnie przemawają niż obniżona talia lub jej brak, czy ubrania zwężane dołem. Tylko właśnie nie wiem, na ile to jest moje widzimisię, a na ile rzeczywiste dopasowanie.