Kumiho pisze::przytul: współczuje. Da się go uratować?
Ja się pochwalę moją kawą miesiąca - Johan & Nyström - Sumatra Gayo Mountain Fairtrade.

Też pachnie poziomkami?
Kumiho pisze::przytul: współczuje. Da się go uratować?
Ja się pochwalę moją kawą miesiąca - Johan & Nyström - Sumatra Gayo Mountain Fairtrade.
Axis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomośćKumiho pisze::przytul: współczuje. Da się go uratować?
Ja się pochwalę moją kawą miesiąca - Johan & Nyström - Sumatra Gayo Mountain Fairtrade.ale chyba nie warto. Pompa się zepsuła, a to żaden cud za 10 000, tylko już kilkuletni Elektrolux, ale lubiłam zanurzyć się w tej puszystej cremie na początek dnia, w pierwszym łyku kawy.
Też pachnie poziomkami?
Axis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomośćMam bialettiego. Właśnie się już trzeci dzień patynuje, bo podobno im częściej używany, tym kawa z niego lepsza, ale nie robi cremy
Axis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomośćHihi...Ojciec przyszedł i naprawił (no, przynajmniej chwilowo działa)
kaludia91 pisze:zobacz cytowaną wiadomość
dolaczam do fanek dripa:) yirgacheffe i nicaragua women project z swiezopalona to moje ulubione.
Niestety cos zle robie mielac, mam zarnowy elektryczny ale lepiej mi smakuje kawa zmielona w sklepie:/
Kumiho pisze:zobacz cytowaną wiadomośćkaludia91 pisze:zobacz cytowaną wiadomość
dolaczam do fanek dripa:) yirgacheffe i nicaragua women project z swiezopalona to moje ulubione.
Niestety cos zle robie mielac, mam zarnowy elektryczny ale lepiej mi smakuje kawa zmielona w sklepie:/
Oj, może mielisz za grubo albo za drobno?
kaludia91 pisze:zobacz cytowaną wiadomośćKumiho pisze:zobacz cytowaną wiadomośćkaludia91 pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Oj, może mielisz za grubo albo za drobno?
albo ten mlynek nietrafiony bo jakos lepiej bylo z recznym hario. Albo wtedy bardziej sie przykladalam do calego procesu.
Tez robisz preinfuzje 30 sekund i wode 90 stopni?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość