The Mustards znam i lubię ich stylówę, zaczęłam oglądać Jenny od filmów o minimalizmie i trochę mi się gryzie z tym, że co chwila ma nowe ciuchy

nietopesz pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Dzięki, posprawdzam!
The Mustards znam i lubię ich stylówę, zaczęłam oglądać Jenny od filmów o minimalizmie i trochę mi się gryzie z tym, że co chwila ma nowe ciuchyMoże to jakoś tłumaczyła, ale nie wiem, bo przestałam oglądać (nie dam rady zostać minimalistką
![]()
) W sumie wrócę do oglądania!
rknails___ pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Zapraszam kochani do obejrzenia mojego najnowszego filmu
https://youtu.be/wMoNAHuRyVQ
ktoś korzysta z was z kpk?
Free pisze:Dobry wieczór, piszę pierwszy raz, ale czytałam forum jeszcze za czasów fioletowego forum.
Dzięki Wam zaczęłam oglądać youtuberkiTeraz oglądam mało, ale dzisiaj w proponowanych (nie wiem czy to sprawa nowego algorytmu i u Was też to się pokazało czy podobnej miniatury do „Po cudzemu” i yt w jakiś sposób to połączył) pojawił się kanał „Pod naporem”. Prowadzi go mężczyzna i opowiada o przeczytanych książkach. Spokojny z miłym głosem. Polecam jeśli ktoś lubi posłuchać zdań złożonych wypowiadanych przez przygotowaną do recenzji osobę
Caoimhe pisze:zobacz cytowaną wiadomośćFree pisze:Dobry wieczór, piszę pierwszy raz, ale czytałam forum jeszcze za czasów fioletowego forum.
Dzięki Wam zaczęłam oglądać youtuberkiTeraz oglądam mało, ale dzisiaj w proponowanych (nie wiem czy to sprawa nowego algorytmu i u Was też to się pokazało czy podobnej miniatury do „Po cudzemu” i yt w jakiś sposób to połączył) pojawił się kanał „Pod naporem”. Prowadzi go mężczyzna i opowiada o przeczytanych książkach. Spokojny z miłym głosem. Polecam jeśli ktoś lubi posłuchać zdań złożonych wypowiadanych przez przygotowaną do recenzji osobę
O, znam ten kanał, czasem oglądam
RubyWoo pisze:zobacz cytowaną wiadomośćCaoimhe pisze:zobacz cytowaną wiadomośćFree pisze:Dobry wieczór, piszę pierwszy raz, ale czytałam forum jeszcze za czasów fioletowego forum.
O, znam ten kanał, czasem oglądam
prowadzący współtworzył kiedyś kanał "Sfilmowani", który dalej funkcjonuje i tam też ludzie mówią zdaniami złożonymi, o kinie
Sosikona pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Co Jest Cięte o Laurze:
Trochę zdziwiłam się, że CJC skupił się głównie na pokazywaniu córki przez Laurę - nie ona pierwsza, nie ostatnia, a i tak w miarę stara się chronić prywatności małej, nie pokazując jej twarzy etc.
A akurat Laura i jej aktywność to naprawdę ciekawy temat i wg mnie ma znacznie więcej przewinień - chociażby notoryczne upokarzanie siostry w swoich filmach i wypowiedziach, więc trochę czuję niedosyt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości