Stanowo.com i inne sprawy (nie)dokończone
Re: Stanowo.com i inne sprawy (nie)dokończone
Nowe Kryminatorium
u Karoliny Anny sprawa Danielle Jones
Karolina Anna
Źle mi się to ogląda, autor chyba przedobrzył. Za dużo efektów, migających obrazów, różnorodnej muzyki, dźwięków. Osoby odczytujące kwestie brzmią mega sztucznie (pobił je chyba tylko pan "dziennikarz" z ostatniego odcinka Kryminatorium). Nie mogę się skupić na treści, ciągle coś wyskakuje z ekranu
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Źle mi się to ogląda, autor chyba przedobrzył. Za dużo efektów, migających obrazów, różnorodnej muzyki, dźwięków. Osoby odczytujące kwestie brzmią mega sztucznie (pobił je chyba tylko pan "dziennikarz" z ostatniego odcinka Kryminatorium). Nie mogę się skupić na treści, ciągle coś wyskakuje z ekranu
Ostatnio mam wrażenie, że w jego filmach nastąpił przerost formy nad treścią.
Anika pisze:zobacz cytowaną wiadomośćSALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćJulijka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Niediegetyczne
[/quZaote]
Ostatnio mam wrażenie, że w jego filmach nastąpił przerost formy nad treścią.
Tak, dokładnie. Za dużo aktorzenia i efekciarstwa. Wolę formę Jaśmin, nie jest taka ADHD i można się skupić na treści.
Nie wiem, czy kojarzycie tę sprawę - było o niej m.in. w TBŚ. Do tej pory to jedna z prezentowanych tam historii, które najbardziej utkwiły mi w pamięci - może dlatego, że chodzi o dzieci. Dokładnie po 29 latach zatrzymano 2 osoby.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24081615,przelom-w-sprawie-tajemniczej-smierci-dzieci-sprzed-29-lat.html
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24081615,przelom-w-sprawie-tajemniczej-smierci-dzieci-sprzed-29-lat.html
HISTORIA STEPHENA PORTA | KAROLINA ANNA
Trafiłam na wrzucony w tym miesiącu dokument o sprawie Natalee Holloway. Ogólnie ta seria filmów jest bardzo ciekawa. Wczoraj oglądałam o Golden State Killerze. Polecam.
Re: RE: Re: Stanowo.com i inne sprawy (nie)dokończone
pamiętam, gdy szukano tej dziewczynki. Sprawa bardzo nagłośnienia, jakiś czas temu wyszedł mini serial opisujący sprawę.Julijka pisze:Karolinna Anna
jakiś miesiąc temu ktoś namierzyl matkę, gdy robiła zakupy w drogerii, tabloid opublikował zdjęcia w ramach wielkiej sensacji.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
i znow Karolina Anna
edit:
Niediegetyczne
edit:
Niediegetyczne
Ostatnio zmieniony 04 lis 2018, 12:29 przez Julijka, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowa seria wokół zbrodni u przekartkowane. Jeszcze nie widziałam, widziałam info na stories u Wielkiego Buka.
Same recenzje książek u Przekartkowanej mi niezbyt podeszły (albo raczej wybór książek), ale tutaj zerknę w niedalekiej przyszłości
Ostatnio zmieniony 08 lis 2018, 20:52 przez Caoimhe, łącznie zmieniany 1 raz.
Karolina Anna
ktoś jest z was na grupie misi kolorowych na fb? coś czuje, że wylecę...
sjokolade pisze:zobacz cytowaną wiadomość
ktoś jest z was na grupie misi kolorowych na fb? coś czuje, że wylecę...
ja jestem, ale rzadko zaglądam, co się znowu podziało?
jak zwykle padł post apelujący by nikt nie poganiał jasmin z nagrywaniem. no i się zaczęło jęczenie ludzi, że o boże, jak ktoś mógł kochaną jaśmin poganiać, o boże, teraz ona się obrazi, jaśmin, NIE SŁUCHAJ ICH !!!!ONEONEONE11
śmieszy mnie to przeokrutnie. szanuje jaśmin, ale zeby tak się hm..poniżać?
no i delikatnie napomknęłam o tym, 10 osób się ze mną zgodziło, ale oczywiście są głosy, że co ja gadam!
no i delikatnie napomknęłam o tym, 10 osób się ze mną zgodziło, ale oczywiście są głosy, że co ja gadam!
sjokolade pisze:zobacz cytowaną wiadomość
jak zwykle padł post apelujący by nikt nie poganiał jasmin z nagrywaniem. no i się zaczęło jęczenie ludzi, że o boże, jak ktoś mógł kochaną jaśmin poganiać, o boże, teraz ona się obrazi, jaśmin, NIE SŁUCHAJ ICH !!!!ONEONEONE11
no na tej grupie jest silny kult jednostki. Nastolatki mają swoje guru, którego zaciekle bronią

Ja wyciszyłam grupę misiów, bo mi działała na nerwy.
Jaśmin też niepotrzebnie wywołuje takie dyskusje, pisząc rzeczy w stylu,żeby się spodziewać Kryminalne w kolejny weekend, a potem przez miesiąc milczy.
Jaśmin też niepotrzebnie wywołuje takie dyskusje, pisząc rzeczy w stylu,żeby się spodziewać Kryminalne w kolejny weekend, a potem przez miesiąc milczy.