Wysłane spod islandzkiego wulkanu

Ja widziałam w EMPiKumyszamisia pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Widziałyście gdzieś najnowszego Pilipiuka? Wyszedł 04.04 ale na Legimi do tej pory nie ma. Tak czekałam na premierę, a tu tydzień mija i nie mogę dorwać.
Dziękuję, ale ja potrzebuję e-book. Zapomniałam napisać.Axis mundi pisze:Ja widziałam w EMPiKumyszamisia pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Widziałyście gdzieś najnowszego Pilipiuka? Wyszedł 04.04 ale na Legimi do tej pory nie ma. Tak czekałam na premierę, a tu tydzień mija i nie mogę dorwać.
http://www.empik.com/wampir-z-kc-pilipiuk-andrzej,p1186721574,ksiazka-p
Axis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomość
-śmyWszystkie 4 tomy są ze sobą powiązane. Niby dość luźno (a 3. i 4. mniej z poprzednimi, niż z 1. z 2.) ale moim zdaniem nie ma sensu zaczynać od środka. W całości, to spójna historia.
peppa pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Czytam właśnie ostatnia cześć Mroza o Komisarzu Forście i muszę powiedzieć WOW. Póki co chyba najlepsza z ostatnich powieści Mroza, dosłownie nie można się oderwać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
U mnie już Forst czeka w kolejce. Będzie pierwszy jak tylko ogarnę ostatni bałagan życiowy. Już nie mogę się doczekać po takiej recenzji.peppa pisze:Czytam właśnie ostatnia cześć Mroza o Komisarzu Forście i muszę powiedzieć WOW. Póki co chyba najlepsza z ostatnich powieści Mroza, dosłownie nie można się oderwać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
amelj pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Wczoraj przyszła zamówiona przeze mnie książka, "Ziemiomorze" Ursuli Le Guin. Od razu się za nią zabrałam i póki co pokochałam
Axis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomośćamelj pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Wczoraj przyszła zamówiona przeze mnie książka, "Ziemiomorze" Ursuli Le Guin. Od razu się za nią zabrałam i póki co pokochałamJa słysząc o szkole czarodziejów, przed oczami zawsze mam Geda i jego szkołę z "Czarnoksiężnika z Archipelagu", a nie HP.
Axis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Trafiła do mnie ostatnia Chyłka, czyli "Kontratyp" ale musi kobita poczekać, bo jestem w trakcie "Operacji 'Dzień wskrzeszenia'", czyli tym razem to Mróz czeka, aż skończę Pilipiuka
Doczekał się i oj opłynął Mróz tym razem, popłynął
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości