Filmiki urodowe (i nie tylko) na YT + offtopy część VII
Re: Filmiki urodowe (i nie tylko) na YT + offtopy część VII
DAwno nie oglądałam Aliss i postanowiłam sprawdzić co u niej. Wiecie - nowe miasto, nowe mieszkanie, nowe studia. Oto streszczenie:
-Aliss wstaje
-myje zeby i twarz
-robi kawe
-maluje sie
-je sniadanie
-idzie na uczelnie
-ma bardzo duzo zajec na magisterce, czwartki i piatki wolne
-nie ma nic gorszego niz rozladowany telefon na wykladach bo nie mozna neta przeglądac
-Emil zrobi obiad, chociaz to z glowy
-hej, juz wieczór, wracamy z zakupow
-doslownie na chwile udalo mi sie usiasc, bo mi sie woda w czajniku gotuje, ech
-przydalaby sie godzina odpoczynku, ALE NIE MAM CZASU
-przebrałam się i będe jeść
-ja już w łóżku, piszę sobie magisterkę
-kawa mi się skończyła
-pamiętajcie włączyc powiadomienia o moich filmach
-testuje nowe serum z Bielendy, PODOBNO TO BĘDZIE HICIOR. To robi wysyp i sie potem skóra oczyszcza. Dziewczyny mówią, że można nakładać to na krem z filtrem, ale ja nie rozumiem o co chodzi. Co robi takiego krem z filtrem, ze mozna to na niego nakładac. Dajcie znac.
-ide spac, bedziemy oglądac jeszcze serial
-dobranoc
-Aliss wstaje
-myje zeby i twarz
-robi kawe
-maluje sie
-je sniadanie
-idzie na uczelnie
-nie ma nic gorszego niz rozladowany telefon na wykladach bo nie mozna neta przeglądac
-kawa mi się skończyła
-testuje nowe serum z Bielendy, PODOBNO TO BĘDZIE HICIOR. To robi wysyp i sie potem skóra oczyszcza. Dziewczyny mówią, że można nakładać to na krem z filtrem, ale ja nie rozumiem o co chodzi. Co robi takiego krem z filtrem, ze mozna to na niego nakładac. Dajcie znac.
-dobranoc
Czocher pisze:zobacz cytowaną wiadomość
DAwno nie oglądałam Aliss i postanowiłam sprawdzić co u niej. Wiecie - nowe miasto, nowe mieszkanie, nowe studia. Oto streszczenie:
-Aliss wstaje
-myje zeby i twarz
-robi kawe
-maluje sie
-je sniadanie
-idzie na uczelnie
-kawa mi się skończyła
-dobranoc
ooo, dzięki!
Też rzadziej oglądam Aliss. Niedawno włączyłam vloga z rozdania dyplomów na poprzedniej uczelni ("Chyba będą takie stroje, jak w Stanach"), ale nie jestem na bieżąco, bo NIE MAM CZASU

Viva pokazała swoją najnowszą okładkę, a na niej nasze rodzime gwiazdy jutuba https://www.instagram.com/p/BfeIxIHHPRR/?taken-by=viva_magazyn Chyba grafik trochę poszalał z photoshopem przy tworzeniu.
Co oni zrobili redlipstick??? 

- zombiegirl
akkikka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Viva pokazała swoją najnowszą okładkę, a na niej nasze rodzime gwiazdy jutuba https://www.instagram.com/p/BfeIxIHHPRR/?taken-by=viva_magazyn Chyba grafik trochę poszalał z photoshopem przy tworzeniu.Co oni zrobili redlipstick???
Wygląda jak usmarowana

- lordviader
- Ranga alternatywna: mroczny imperator
Viva pokazała swoją najnowszą okładkę, a na niej nasze rodzime gwiazdy jutuba https://www.instagram.com/p/BfeIxIHHPRR/?taken-by=viva_magazyn Chyba grafik trochę poszalał z photoshopem przy tworzeniu.Co oni zrobili redlipstick???
Zrobił jej szybką akcję odchudzającą. Widziałam u Ewki na instastory jakieś tam kawałki tej sesji i sorry, ale przy reszcie dziewczyn wyglądała dość potężnie

BTW: znów śniła mi się Olfa (czy nie może śnić mi się ktoś miły np. Doncze?), która skrytykowała kogoś w niesamowicie chamski sposób a jak na nią spojrzałam zdziwiona powiedziała mi, że po prostu jest szczera

i czemu wszystkie poza 1 mają takie grobowe miny?
Klaudia z maskami
U Ewy to chyba nie pierwszy raz, kiedy jej zrobili dziwny retusz do sesji, czy mylę ją z kimś innym?
Ostatnio zmieniony 22 lut 2018, 14:21 przez DragonKnight, łącznie zmieniany 1 raz.
DragonKnight pisze:zobacz cytowaną wiadomośćakkikka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
U Ewy to chyba nie pierwszy raz, kiedy jej zrobili dziwny retusz do sesji, czy mylę ją z kimś innym?
Raczej nie mylisz
![ironia :]](./images/smilies/newer/krzywy.gif)

DragonKnight pisze:akkikka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Było już coś takiego i Ewa się tłumaczyła że to było inne oświetlenie i inna wizja fotografa o niej

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
heater pisze:zobacz cytowaną wiadomośćDragonKnight pisze:zobacz cytowaną wiadomośćakkikka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Raczej nie mylisz![]()
I jeszcze jedna:

Hania o cieniach pod oczami
ShoeLove z torebkami (trendy)
ShoeLove z torebkami (trendy)
Oglądałam film Hani i musze stwierdzić z przykrością, że jestem jedną z tych osób, które nie mogę utrwalać korektora pod oczami jakimkolwiek pudrem, bo wygląda to tragicznie. Nie mam zmarszczek, ale mam dużo skóry pod oczami, przez co powstaja wgłębienia i zbiera mi się tam każdy korektor,a przypudorwane to wygląda jakbym miała zmarszczki jak 50-latka.
Nie mniej bardzo cenę ją za konkretne filmy i przydatną wiedzę.

zombiegirl pisze:zobacz cytowaną wiadomośćakkikka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Wygląda jak usmarowana... Dragedia. Włosy jak u cruelli demon
dobre

dla mnie to one wyglądają jakby każda sesję zdjęciową miała oddzielnie
tylko połączyli na ostatnią chwilę byle jak
organiczna z podpaskami wielorazowymi
nie wyobrażam sobie, ale już dawno myślałam o czymś takim w niemięsiączkowym celu więc oglądam!
no i nie produkowanie śmieci - rozumiem, nie podzielam; podrażnienia na chlorowane tampony, podpaski - nie miewam, ale rozumiem; oszczędzanie - spoko, rozumiem
ale bawi mnie ta ironia i ogólna narracja (spotkałam się z tym już u innych ''wyznawczyń'' np. kubeczka, więc nie piję tylko do Organicznej), że jak Cię to brzydzi to nie masz kontaktu ze sobą, ekolożki jakis lewel wyżej wtajemniczenia a ciebie brzydzi babranie się w wydzielinach miesięcznych. Jak Paulina ma ochotę poironizować a propos argumentów przeciw, tak ja a propos niedomycia, no poo, naturalnych dezodorantów i ultradelikatnych środków myjących wszędzie
mnie akurat nie brzydzi, ale nie uważam kubeczka ani za fajne rozwiązanie, ani wygodne; chyba że nocą...
ale już przy tym ze takie bawełenki i froty optymalnie zmieniać 2x dziennie, a niektórym podczas okresu wystarcza jedna na dzien, a druga na noc wymiękam
nie wyobrażam sobie, ale już dawno myślałam o czymś takim w niemięsiączkowym celu więc oglądam!
no i nie produkowanie śmieci - rozumiem, nie podzielam; podrażnienia na chlorowane tampony, podpaski - nie miewam, ale rozumiem; oszczędzanie - spoko, rozumiem
ale bawi mnie ta ironia i ogólna narracja (spotkałam się z tym już u innych ''wyznawczyń'' np. kubeczka, więc nie piję tylko do Organicznej), że jak Cię to brzydzi to nie masz kontaktu ze sobą, ekolożki jakis lewel wyżej wtajemniczenia a ciebie brzydzi babranie się w wydzielinach miesięcznych. Jak Paulina ma ochotę poironizować a propos argumentów przeciw, tak ja a propos niedomycia, no poo, naturalnych dezodorantów i ultradelikatnych środków myjących wszędzie

mnie akurat nie brzydzi, ale nie uważam kubeczka ani za fajne rozwiązanie, ani wygodne; chyba że nocą...
ale już przy tym ze takie bawełenki i froty optymalnie zmieniać 2x dziennie, a niektórym podczas okresu wystarcza jedna na dzien, a druga na noc wymiękam

Ostatnio zmieniony 22 lut 2018, 17:21 przez ktrzn, łącznie zmieniany 1 raz.
ktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomość
organiczna z podpaskami wielorazowymi
ale bawi mnie ta ironia i ogólna narracja (spotkałam się z tym już u innych ''wyznawczyń'' np. kubeczka, więc nie piję tylko do Organicznej), że jak Cię to brzydzi to nie masz kontaktu ze sobą, ekolożki jakis lewel wyżej wtajemniczenia a ciebie brzydzi babranie się w wydzielinach miesięcznych. Jak Paulina ma ochotę poironizować a propos argumentów przeciw, tak ja a propos niedomycia, no poo, naturalnych dezodorantów i ultradelikatnych środków myjących wszędzie![]()
ale już przy tym ze takie bawełenki i froty optymalnie zmieniać 2x dziennie, a niektórym podczas okresu wystarcza jedna na dzien, a druga na noc wymiękam![]()
Nie oglądałam tego jeszcze bo jem, ale do mnie idea wielorazowości w dziedzinie higieny osobistej nie przemawia. Po namowie znajomego wypróbowałam kiedyś wielorazowe pieluchy dla niemowląt i nie, kurde nie.
SALIX pisze:
Nie oglądałam tego jeszcze bo jem, ale do mnie idea wielorazowości w dziedzinie higieny osobistej nie przemawia. Po namowie znajomego wypróbowałam kiedyś wielorazowe pieluchy dla niemowląt i nie, kurde nie.
dla mnie też kosmos. no nie, nigdy

mam dość wrażliwy nos więc obstawiam że jeśli przy no poo albo Schmidsach czasami coś czułam od znajomych to przy naturalnych podpaskach w ogóle może być kosssssmosssss bo nie znam się na podpaskach ale wydaje mi się że te wszystkie olłejsy i inne zła oprócz chloru i szatana jakośtam pochłaniają zapaszki w większym stopniu niż bawełenka

Dla fanek scenek odgrywanych przez Miszmaszową powstał drugi epizod
.
Tym razem 3 typy wampirów energetycznych :

Tym razem 3 typy wampirów energetycznych :
Ostatnio zmieniony 22 lut 2018, 18:52 przez blackveil, łącznie zmieniany 2 razy.
Tymczasem na Instagramie pies Olfy reklamuje bieliznę. Luksusową, oczywiście.
https://www.instagram.com/p/BfgZVkmhmFa/?taken-by=olfaktoriapl
https://www.instagram.com/p/BfgZVkmhmFa/?taken-by=olfaktoriapl
Nawet w Rossie są dostępne podpaski z bawełny organicznej, hipoalergiczne, bez tych chlorów, substancji chemicznych czy co tam jeszcze jest takie złe. Ginger organic się nazywają
Adrianna Grotkowska i kolejny film o zamienniku palety Anastasii z W7. Nie o sam filmik mi chodzi i muszę powiedzieć że tematyka "zamienników" mnie już nudzi (oczywiście W7 nie dorównało), ale zauważyłam, że zaczęła nagrywać na 2 kamery, jedna ze zbliżeniem, podoba mi się

Maxineczka i chat makeup. Przyznam, że nie lubię filmów, gdzie jest mnóstwo kosmetyków do testowania i nie można ocenić efektu na całej twarzy, bo na każdej partii jest coś innego. Z tego co miała, spokojnie wyszłyby ze 2-3 filmiki, na których lepiej wszystko widać.