majchevka pisze:zobacz cytowaną wiadomośćVeritaserum pisze:W hebe za 3 dyszki zwierzakowe kremy bb ze skin 79, dobra okazja do wypróbowania

Dzięki za cynk! Uwielbiam ten bb więc zrobię sobie zapas

swoją drogą dziwna sprawa z nim, na stronie skin79 był w cenie 79zł i ciągle był w „promocji” za 49,90zł (nie wiem jak teraz), w każdym innym miejscu w sieci i nawet w hebe cena standardowa to 49zł

Dziwne zagranie szczególnie że to strona dystrybutora.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Taka jest chyba ogólnie polityka tej firmy, bo wcześniej używałam Vip Gold i na każdej stronie (minti, cocolity, strona dystrybutora itd.) jest on wiecznie w "promocji" za 99zł, niby przeceniony ze 130. To samo z tymi zwierzakami, niby z 70 na 49,9, a teraz jak jest ta promo w Hebe to nawet są na stronie za 34,9. W sumie weszłam do Hebe po kolejne opakowanie mojego Vip Golda, ale jak zobaczyłam tę cenę to stwierdziłam że co mi szkodzi wypróbować

.
Domcia2605 pisze:zobacz cytowaną wiadomośćVeritaserum pisze:W hebe za 3 dyszki zwierzakowe kremy bb ze skin 79, dobra okazja do wypróbowania

A one są ok? Te zwierzakowe? Nie miałam żadnego bb ze skin 79 do tej pory
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Pewnie zależy kto czego oczekuję. Kupiłam pandę i kota, na razie używałam tylko kota i pierwsze wrażenia mam pozytywne. W sumie robi to na czym mi zależy, czyli wyrównuje koloryt cery i wygląda naturalnie, nie daje jakiegoś mega krycia ale ja właśnie taki efekt lubię. Mam nadzieję, że na dłuższą metę sprawdzi się u mnie podobnie jak vip gold, bo tak będzie lepiej dla mojego portfela

.