Poszukuję - moda / sieciówki
Re: Poszukuję - moda / sieciówki
Nie typowo czerwona, ale sama na nią choruję, więc wklejam: https://szyjemysukienki.pl/produkt/vivien-burgund/
Poszukuję śniegowców, nie takich w stylu Moon Boots, trochę mniej chamskich
potrzebuję czegoś nieprzemakalnego do latania po śniegu, może któraś z Was ma jakąś firmę, którą poleca, a może i jakiś model.

jules pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Poszukuję śniegowców, nie takich w stylu Moon Boots, trochę mniej chamskichpotrzebuję czegoś nieprzemakalnego do latania po śniegu, może któraś z Was ma jakąś firmę, którą poleca, a może i jakiś model.
Kiedyś miałam takie zimówki od QUECHUA (Decathlon) i byłam bardzo zadowolona.
-
- BAN
Ja ostatnio zaprzestałam zakupów w sieciówkach. Obecnie kupuje na spamsukienki, bo jakoś się w ostatnim czasie przekonałam do tego sklepu i fajne promocje można znaleźć.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2018, 12:35 przez Czocher, łącznie zmieniany 1 raz.
podpucha pisze:zobacz cytowaną wiadomośćjules pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Poszukuję śniegowców, nie takich w stylu Moon Boots, trochę mniej chamskichpotrzebuję czegoś nieprzemakalnego do latania po śniegu, może któraś z Was ma jakąś firmę, którą poleca, a może i jakiś model.
Dzięki, w ogóle nie pomyślałam o tym sklepie

A czy któraś z was może mi polecić jakąś markę dżinsów? Moje ukochane Leviski 710 się przetarły po 2 latach intensywnego użytkowania i z kolorem już nie jest dobrze, ale cały czas trzymały kształt i się nie rozciągały. Chciałabym coś podobnego i może tańszego niż 400zł. Niestety w moim ideale zmienili skład i to już nie to samo. Pan w sklepie Levis zasugerował mi, że może wzięłam zły rozmiar i dlatego mi nie pasują (bardzo delikatna aluzja xd), więc wyciągnęłam metkę ze starych i mu pokazałam, że się myli

jules pisze:zobacz cytowaną wiadomośćpodpucha pisze:zobacz cytowaną wiadomośćjules pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Dzięki, w ogóle nie pomyślałam o tym sklepie![]()
A czy któraś z was może mi polecić jakąś markę dżinsów? Moje ukochane Leviski 710 się przetarły po 2 latach intensywnego użytkowania i z kolorem już nie jest dobrze, ale cały czas trzymały kształt i się nie rozciągały. Chciałabym coś podobnego i może tańszego niż 400zł. Niestety w moim ideale zmienili skład i to już nie to samo. Pan w sklepie Levis zasugerował mi, że może wzięłam zły rozmiar i dlatego mi nie pasują (bardzo delikatna aluzja xd), więc wyciągnęłam metkę ze starych i mu pokazałam, że się mylimuszę coś kupić, bo zostały mi jedne sprane rurki...
Niezmiennie polecam spodnie z Top Shopu, dostępne na Zalando. Obecnie są ta moje jedyne spodnie, mam 5 par różnych fasonów i wszystkie się świetnie noszą.
zuz.ka pisze:zobacz cytowaną wiadomośćjules pisze:zobacz cytowaną wiadomośćpodpucha pisze:zobacz cytowaną wiadomość
A czy któraś z was może mi polecić jakąś markę dżinsów? Moje ukochane Leviski 710 się przetarły po 2 latach intensywnego użytkowania i z kolorem już nie jest dobrze, ale cały czas trzymały kształt i się nie rozciągały. Chciałabym coś podobnego i może tańszego niż 400zł. Niestety w moim ideale zmienili skład i to już nie to samo. Pan w sklepie Levis zasugerował mi, że może wzięłam zły rozmiar i dlatego mi nie pasują (bardzo delikatna aluzja xd), więc wyciągnęłam metkę ze starych i mu pokazałam, że się mylimuszę coś kupić, bo zostały mi jedne sprane rurki...
Niezmiennie polecam spodnie z Top Shopu, dostępne na Zalando. Obecnie są ta moje jedyne spodnie, mam 5 par różnych fasonów i wszystkie się świetnie noszą.
Masz może Joni albo Jamie? Patrzyłam właśnie na Zalando, ale po dzikich wyprzedażach niewiele zostało w moim rozmiarze. Może poczekam na dostawę.
jules pisze:A czy któraś z was może mi polecić jakąś markę dżinsów? Moje ukochane Leviski 710 się przetarły po 2 latach intensywnego użytkowania i z kolorem już nie jest dobrze, ale cały czas trzymały kształt i się nie rozciągały. Chciałabym coś podobnego i może tańszego niż 400zł. Niestety w moim ideale zmienili skład i to już nie to samo. Pan w sklepie Levis zasugerował mi, że może wzięłam zły rozmiar i dlatego mi nie pasują (bardzo delikatna aluzja xd), więc wyciągnęłam metkę ze starych i mu pokazałam, że się mylimuszę coś kupić, bo zostały mi jedne sprane rurki...
Lee. Jak kupuję spodnie, to noszę do zdarcia, a te się zedrzeć nie chcą

jules pisze:zobacz cytowaną wiadomośćzuz.ka pisze:zobacz cytowaną wiadomośćjules pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Masz może Joni albo Jamie? Patrzyłam właśnie na Zalando, ale po dzikich wyprzedażach niewiele zostało w moim rozmiarze. Może poczekam na dostawę.

Dobra, w przypływie emocji zamówiłam ostatnią sztukę 710 Levisa w niezłej cenie
rozmiar jest idealny, a z materiałem może się polubię (racjonalizacja szybkich zakupów...). Przyzwyczaiłam się do poprzedniego składu i może dlatego tak zareagowałam wtedy w sklepie. Jak dorzucą rozmiary Jamie to chyba się skuszę na jakieś ciemniejsze. Co do Lee to miałam jedną parę i się bardzo zniechęciłam, ale może wybiorę się do outletu i dam szansę
Jedna para spodni to trochę za mało, więc rozglądam się dalej 
edit: teraz zauważyłam, że długość 32 w Levisach jest krótsza tylko o 1cm od Jamie z kolekcji Tall
to może jednak coś się znajdzie
edit2: doczytałam, że Jamie jest modelem do kostki
i się dziwię, że takie krótkie...

edit: teraz zauważyłam, że długość 32 w Levisach jest krótsza tylko o 1cm od Jamie z kolekcji Tall

edit2: doczytałam, że Jamie jest modelem do kostki

Ostatnio zmieniony 23 sty 2018, 22:50 przez jules, łącznie zmieniany 2 razy.
Gdzie szukać długich sukienek wieczorowych (okazja-półmetek studiów, organizowany bardzo z zadęciem)? Nie sprecyzowałam do końca czego szukam - na pewno musi być długa i mieć dekolt, kolor beżowy albo czerwień, no ale to takie wstępne 'plany'. Zalando i answear przejrzę, ale robię to od pewnego czasu regularnie i nic.
Macie jakieś doświadczenia z wypożyczalniami sukien (Warszawa)?
Ostatnio zmieniony 10 lut 2018, 16:09 przez arachne, łącznie zmieniany 1 raz.
Generalnie budżet to tak max tysiak.
Przepraszam za dubel, myślałam, że się samo podepnie jak na fioletowym
Przepraszam za dubel, myślałam, że się samo podepnie jak na fioletowym
Ostatnio zmieniony 10 lut 2018, 16:10 przez arachne, łącznie zmieniany 1 raz.
arachne pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Gdzie szukać długich sukienek wieczorowych (okazja-półmetek studiów, organizowany bardzo z zadęciem)? Nie sprecyzowałam do końca czego szukam - na pewno musi być długa i mieć dekolt, kolor beżowy albo czerwień, no ale to takie wstępne 'plany'. Zalando i answear przejrzę, ale robię to od pewnego czasu regularnie i nic.
https://szyjemysukienki.pl/produkt/miriam-czerwona/
Może coś takiego? Chociaż nie jest długa, ale przepiękna (aczkolwiek mogę nie być jakoś szczególnie obiektywna, bo do ichnich sukienek ślinię się już od dawna).
Katen pisze:zobacz cytowaną wiadomośćarachne pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Może coś takiego? Chociaż nie jest długa, ale przepiękna (aczkolwiek mogę nie być jakoś szczególnie obiektywna, bo do ichnich sukienek ślinię się już od dawna).
O kurczę. Póki co to jest mój nr 1, przepiękna, klasyczna. Bardzo dziękuję

arachne pisze:zobacz cytowaną wiadomośćKaten pisze:zobacz cytowaną wiadomośćarachne pisze:zobacz cytowaną wiadomość
O kurczę. Póki co to jest mój nr 1, przepiękna, klasyczna. Bardzo dziękujęJa się nie upieram jakoś na tę długość do ziemi, taka też jest według mnie adekwatna do okazji.
Cieszę się, że pomogłam.

Znajoma miała na cywilnym model Miriam, ale inny kolor, i bardzo ładnie się układa. Ja się czaję na Gimmie Danger, ale nie miałabym okazji jej założyć, więc na razie uznaję ją za całkowicie zbędny wydatek i tylko sobie wzdycham do zdjęć

Katen pisze:zobacz cytowaną wiadomośćarachne pisze:zobacz cytowaną wiadomośćKaten pisze:zobacz cytowaną wiadomość
O kurczę. Póki co to jest mój nr 1, przepiękna, klasyczna. Bardzo dziękujęJa się nie upieram jakoś na tę długość do ziemi, taka też jest według mnie adekwatna do okazji.
Cieszę się, że pomogłam.![]()
Znajoma miała na cywilnym model Miriam, ale inny kolor, i bardzo ładnie się układa. Ja się czaję na Gimmie Danger, ale nie miałabym okazji jej założyć, więc na razie uznaję ją za całkowicie zbędny wydatek i tylko sobie wzdycham do zdjęć
A też ładna, chociaż ja ten welur (?) to wolę na kimś, niż na sobie
-
Bardzo ładna sukienka, ja sobie znalazłam sukienkę na tej stronie SPAM. Bardzo duży wybór oraz cena, która mnie skusiła.
Ostatnio zmieniony 13 lut 2018, 12:26 przez SALIX, łącznie zmieniany 1 raz.
Potrzebuję szybkiej porady:
https://wojas.pl/produkt/30278/polbuty-damskie-7506-75

hot or not? Bo muszę pilnie kupić buty na wiosnę, nic mi się nie podoba i nie wiem czy te jednak nie mają za wysokiej tej podeszwy. Helpunku

hot or not? Bo muszę pilnie kupić buty na wiosnę, nic mi się nie podoba i nie wiem czy te jednak nie mają za wysokiej tej podeszwy. Helpunku
Katen pisze:Potrzebuję szybkiej porady:
Przejdź się, przymierz i ocen.

Sa skórzane, Nie będzie Ci w nich za ciepło?
Dobra potrzebuję pomocy. Szukam bluzki w takim typie https://www.zalando.pl/mossman-the-colossal-bluzka-white-mol21e002-a11.html.
Biała, kopertowa, z ŁADNEJ koronki, ale nieco tańszej w okolicach 250-300 złotych.
Biała, kopertowa, z ŁADNEJ koronki, ale nieco tańszej w okolicach 250-300 złotych.