Mnie się podobal. Obejrzałam caly.Domcia2605 pisze:Oglądacie Mindhunter? Co myślicie? Bo tak myślę nad nim
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mnie się podobal. Obejrzałam caly.Domcia2605 pisze:Oglądacie Mindhunter? Co myślicie? Bo tak myślę nad nim
benz pisze:zobacz cytowaną wiadomość
i jak wrażenia po 2 sezonie Belfra?
benz pisze:zobacz cytowaną wiadomość
i jak wrażenia po 2 sezonie Belfra?
"Wiara w zwycięstwo źródłem sukcesu." - H.J. Wagner
Inka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Ja chyba nie do końca zrozumiałam wszystkie wątki w Belfrze. Może mi wytłumaczycie, kim w końcu był nauczyciel biologii? Agentem specjalnym? Czy cała grupa młodzieży z przedstawienia była zaangażowana w szkolenie? Czy tylko kilka osób? A żona biologa? Dlaczego wiozła Martę karetką w jakieś dziwne miejsce by ją potem wypuścić?
Czy ekipa ostatecznie rozbiła grupę "terrorystów" z lasu?
Chyba mało uważnie oglądałam odcinki ....
"Wiara w zwycięstwo źródłem sukcesu." - H.J. Wagner
Kumiho pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Ja wykorzystałam dzisiaj wypasionego macboonia mojego niemeża do oglądania Doctor Strange, bobrze europejski, jaki ten film jest pięknyjest kilka takich filmów, które mogę oglądać w kółko i nigdy nie mam dość, bokarmią moje zmysły, to jeden z nich.
Lucy Camden pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Kto obejrzał Gre o Tron Jacka i zrelacjonuje?
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćLucy Camden pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Kto obejrzał Gre o Tron Jacka i zrelacjonuje?
Ja, już całe 4 odcinki. Co wieczór siedzimy z koleżanką przed swoimi kompami, odpalamy na 3-4 VOD TVP i mamy niezły ubaw. Polecam ten fp, rewelacyjne streszczenia![]()
https://www.facebook.com/ogladamkoronekrolowdlauciechy/
blackveil pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Są tu fanki Black Mirror?
Oglądałyście już 4 sezon? Jak wrażenia?
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćblackveil pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Kocham ten serial, ale 4 sezon jeszcze czeka na odpalenie. Ryją mi te odcinki mózg jak mało co.
blackveil pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Caoimhe pisze:zobacz cytowaną wiadomośćblackveil pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Corocdile, Metalhead I Akranangel polecam.
Bardziej podobały mi się poprzednie sezony, lubiłam ten brytyjski sznyt, brudne kolory, przewrotne puenty. Dalej lubię, nie jest źle, ale bywało lepiej. Chyba się muszę po prostu przyzwyczaić do innej narracji.
Sasabina pisze:Caoimhe pisze:zobacz cytowaną wiadomośćblackveil pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Corocdile, Metalhead I Akranangel polecam.
Bardziej podobały mi się poprzednie sezony, lubiłam ten brytyjski sznyt, brudne kolory, przewrotne puenty. Dalej lubię, nie jest źle, ale bywało lepiej. Chyba się muszę po prostu przyzwyczaić do innej narracji.a dla nas właśnie crocodile i metalhead najsłabsze i to mocno odbiegające od poziomu
1,2 4 i 6 odcinek bardzo dobre
Sasabina pisze:zobacz cytowaną wiadomośća dla nas właśnie crocodile i metalhead najsłabsze i to mocno odbiegające od poziomu
1,2 4 i 6 odcinek bardzo dobre
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości