Adamantium pisze:zobacz cytowaną wiadomość
czy te blaski i cienie będą jeszcze w sklepie?
podobno ma być jeszcze 1, ostatnia partia
Adamantium pisze:zobacz cytowaną wiadomość
czy te blaski i cienie będą jeszcze w sklepie?
koainka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Chyba już nie. Miałby być chyba 4 partie, które Hania wyprodukowała i mówiła, ze nie planuje kolejnych, bo paleta jest droga w produkcji.... ale może jak zbierze się dużo chętnych to będzie tak jak z innymi, ze jednak puści kolejna partie.
Ale nie wiem ile tych partii było już w sprzedaży... na pewno były 3.
Salix, przez twoje zdjęcia skusiłam się na etui!... a żeby nie był mu smutno to i kilka pędzli
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćkoainka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Chyba już nie. Miałby być chyba 4 partie, które Hania wyprodukowała i mówiła, ze nie planuje kolejnych, bo paleta jest droga w produkcji.... ale może jak zbierze się dużo chętnych to będzie tak jak z innymi, ze jednak puści kolejna partie.
Salix, przez twoje zdjęcia skusiłam się na etui!... a żeby nie był mu smutno to i kilka pędzli
kurde, faktycznie, musiałam jakiś stary post przez pomyłkę zobaczyć. Tu Hania pisze, że to koniec https://www.instagram.com/p/BcKy5KJntvV/?taken-by=glamshop.pl
To chyba nie ma sensu wrzucać szczegółowych zdjęć, no chyba że ktoś planuje odkupienie z 2 ręki
Etui jest naprawdę spoko, chociaż jeszcze nie miało okazji wyjechać, bo mi się dziatwa pochorowałaPodobają mi się mini-pędzle, ale są tylko w zestawie
a nie potrzebuję aż tylu, mam w sumie nadmiar.
koainka pisze:zobacz cytowaną wiadomośćSALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćkoainka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
kurde, faktycznie, musiałam jakiś stary post przez pomyłkę zobaczyć. Tu Hania pisze, że to koniec https://www.instagram.com/p/BcKy5KJntvV/?taken-by=glamshop.pl
To chyba nie ma sensu wrzucać szczegółowych zdjęć, no chyba że ktoś planuje odkupienie z 2 ręki
Etui jest naprawdę spoko, chociaż jeszcze nie miało okazji wyjechać, bo mi się dziatwa pochorowałaPodobają mi się mini-pędzle, ale są tylko w zestawie
a nie potrzebuję aż tylu, mam w sumie nadmiar.
Oo i już wszystko wiemy. Ale myśle, ze zdjęcia można wrzucić.
Zdrowia dla dziewczyn!
Pędzli nigdy dość!
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomość
w tej palecie to w ogóle jest taka masa różnych konsystencji tych cieni, że szok. Inaczej używa się Czarusia, inaczej Racy, inaczej matów. Życzyłabym sobie takiej różnorodności i jakości w kolejnych kolekcjach pojedynczych cieni.
koainka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Myślałam, że dzisiaj nie będę musiała pokazywać się ludziom.... więc pacnęłam sobie na powiekę brokat O WOW!
No i się niestety pomyliłam... pewnie wszyscy myślą, że sylwester dla mnie przyszedł wcześniej, hahahah
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćkoainka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Myślałam, że dzisiaj nie będę musiała pokazywać się ludziom.... więc pacnęłam sobie na powiekę brokat O WOW!
No i się niestety pomyliłam... pewnie wszyscy myślą, że sylwester dla mnie przyszedł wcześniej, hahahah
spoko, ja tak wczoraj gości przyjmowałamale tak serio, to chyba będzie mój wybór na domówkowego Sylwestra, do kompletu z cekinową spódnicą (tak, nie ruszyłam się od paru lat z domu na Sylwka i mi bije
)
kaludia91 pisze:zobacz cytowaną wiadomość
mam jeszcze perskie oko, przydymiony brąz, kosmiczną pieczarkę, niebieski burgundi paloną kawę (jakby ktoś był zainteresowany swatchami). Oprócz glamów mam tylko paletkę too faced boudoir eyes i glamy nie odbiegają jakością. Szkoda że jagodowy nie jest dostępny poza paletką
Axis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomośćkaludia91 pisze:zobacz cytowaną wiadomość
mam jeszcze perskie oko, przydymiony brąz, kosmiczną pieczarkę, niebieski burgundi paloną kawę (jakby ktoś był zainteresowany swatchami). Oprócz glamów mam tylko paletkę too faced boudoir eyes i glamy nie odbiegają jakością. Szkoda że jagodowy nie jest dostępny poza paletką
Ja jestemWszystkimi, ale już najszczególniej pogrubionymi.
Axis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomośćkaludia91 pisze:zobacz cytowaną wiadomość
kaludia91 pisze:zobacz cytowaną wiadomośćAxis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomośćkaludia91 pisze:zobacz cytowaną wiadomość
proszę
przydymiony brąz, kosmiczna pieczarka, błękitny burgund, palona kawa, indygo, perskie oko
IMG_0569.JPG
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość