Więc kupiłam takie coś

http://www.sephora.pl/Makijaz/Cera/Pudry-brazujace/Pink-Leopard-Bronzer-Roz-brazujacy/P43004
Mało praktyczne gów**o, ale jakie piękne
amelj pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Zrobiłam większe zamówienie na gemini, ale jestem z siebie dumna, bo wszystko co chciałam zamówić udało mi się zamówić właśnie od nich, dlatego za wysyłkę zawsze taniejKupiłam ukochany szampon seboradin p/łupieżowy, orientane szampon z jaśminem (tego jeszcze nie miałam, miałam ten z trawa cytrynowa i polecam), masło jakieś tanie do ciała, krem Bandi pod oczy i od razu maseczkę drożdżową z Bandi
Trzy rzeczy i tak chciałam zamówić, dwie są dodatkowo. Ale żal nie brać jak już się i tak płaci za wysłkę
ktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomośćamelj pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Zrobiłam większe zamówienie na gemini, ale jestem z siebie dumna, bo wszystko co chciałam zamówić udało mi się zamówić właśnie od nich, dlatego za wysyłkę zawsze taniejKupiłam ukochany szampon seboradin p/łupieżowy, orientane szampon z jaśminem (tego jeszcze nie miałam, miałam ten z trawa cytrynowa i polecam), masło jakieś tanie do ciała, krem Bandi pod oczy i od razu maseczkę drożdżową z Bandi
Trzy rzeczy i tak chciałam zamówić, dwie są dodatkowo. Ale żal nie brać jak już się i tak płaci za wysłkę
też lubie gemini. za szeroki asortyment
a jakie wzięłaś masło? bo oni tam mają chyba nacomi a to samo biolove - polecam, katrzn. (jakbyś jeszcze kiedyś kupowała)
ja napadłam na sklep skin 79. mam mnóstwo płatowych maseczek, będą testy, bo wzięłam więcej sztuk każdej żeby porządnie przetestować
amelj pisze:zobacz cytowaną wiadomośćktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomośćamelj pisze:zobacz cytowaną wiadomość
a jakie wzięłaś masło? bo oni tam mają chyba nacomi a to samo biolove - polecam, katrzn. (jakbyś jeszcze kiedyś kupowała)
ja napadłam na sklep skin 79. mam mnóstwo płatowych maseczek, będą testy, bo wzięłam więcej sztuk każdej żeby porządnie przetestować
Tak, widziałam Nacomi, ale nie wzięłam, bo mam ich masło shea świeże i od siostry mam dostać grackie wakacje masło czy jakoś tak:D O super, nie wiedziałam, że to to samo co biolovePatrzyłam na biolove na kontigo, ale nie zamówiłam, bo tylko to masło musiałabym kupić, poczekam, aż moja lista chciejstw na kontigo się wydłuży (#zajednawysylka#cebula
)
Zamówiłam coś takiego https://www.aptekagemini.pl/eo-laboratorie-tajskie-maslo-do-ciala-witaminy-dla-skory-150ml.html bardziej z ciekawości jak pachnie![]()
Asortymanet mają ogromny, widziałam nawet iossi i chyba mokosh, aż po fenjal i ziaję
ktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomośćamelj pisze:zobacz cytowaną wiadomośćktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Tak, widziałam Nacomi, ale nie wzięłam, bo mam ich masło shea świeże i od siostry mam dostać grackie wakacje masło czy jakoś tak:D O super, nie wiedziałam, że to to samo co biolovePatrzyłam na biolove na kontigo, ale nie zamówiłam, bo tylko to masło musiałabym kupić, poczekam, aż moja lista chciejstw na kontigo się wydłuży (#zajednawysylka#cebula
)
Zamówiłam coś takiego https://www.aptekagemini.pl/eo-laboratorie-tajskie-maslo-do-ciala-witaminy-dla-skory-150ml.html bardziej z ciekawości jak pachnie![]()
Asortymanet mają ogromny, widziałam nawet iossi i chyba mokosh, aż po fenjal i ziaję
na Kontigo średnio co miesiąc góra dwa jest dzień darmowej dostawy od 20 zł:)
night prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Kliknęłam kilka koszul i sukienkę w Zarze. Nie były dostępne stacjonarnie, więc nawet nie wiem, czy cokolwiek zostawię, więc rozgrzeszenia potrzebuję zaocznie.
Faaajna. Oczywiście, że się przydaamelj pisze:night prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Kliknęłam kilka koszul i sukienkę w Zarze. Nie były dostępne stacjonarnie, więc nawet nie wiem, czy cokolwiek zostawię, więc rozgrzeszenia potrzebuję zaocznie.
Masz moje rozgrzeszenie
![]()
Ja dziś kupiłam kurtkę. Kurtka zawsze się przyda przecież![]()
https://www.stradivarius.com/pl/kobieta/wyprzeda%C5%BCe/ubrania/kurtki/zobacz-wszystkie/aksamitna-kurtka-biker-z-dwustronnym-wyko%C5%84czeniem-c1390544p300398002.html?colorId=141
Na przełom marca/ kwietnia
myszamisia pisze:zobacz cytowaną wiadomośćFaaajna. Oczywiście, że się przydaamelj pisze:night prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Masz moje rozgrzeszenie
![]()
https://www.stradivarius.com/pl/kobieta/wyprzeda%C5%BCe/ubrania/kurtki/zobacz-wszystkie/aksamitna-kurtka-biker-z-dwustronnym-wyko%C5%84czeniem-c1390544p300398002.html?colorId=141
Wysłane spod islandzkiego wulkanu
amelj pisze:zobacz cytowaną wiadomośćmyszamisia pisze:zobacz cytowaną wiadomośćFaaajna. Oczywiście, że się przydaamelj pisze:
Masz moje rozgrzeszenie
![]()
DziękiZastanawiałam się, bo boję się, żeby się nie zniszczyła szybko, ale to jest tak inne od czarnych płaszczy, które non stop męczę, że nie mogłam się powstrzymać
night prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomośćamelj pisze:zobacz cytowaną wiadomośćmyszamisia pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Faaajna. Oczywiście, że się przyda
DziękiZastanawiałam się, bo boję się, żeby się nie zniszczyła szybko, ale to jest tak inne od czarnych płaszczy, które non stop męczę, że nie mogłam się powstrzymać
Ale misiak! Oby się dobrze nosiło.
lordviader pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Kupiłam smartbandnie mam w sumie nic na swoje usprawiedliwienie bo może okazać się, że przyda się jedynie funkcja zegarka
tzn mam plan schudnąć i może licznik kroków mnie zmotywuje (cyferki)
Kumiho pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Kupiłam sobie super wygodnie i ładne cichobiegi, które nie dość, że są ładne i dość uniwersalne, to jeszcze ładnie wydłużają lekko stopę <3
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość