Filmiki urodowe (i nie tylko) na YT + offtopy część VI
Re: Filmiki urodowe (i nie tylko) na YT + offtopy część VI
Makijażowi ulubieńcy roku u Agaty:
night prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomośćAlien pisze:zobacz cytowaną wiadomośćSALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomość
U Bogu relacja ze spotkania z widzami. Strasznie sztywno, trochę jak na grupowej rozmowie o pracęOdpływający co chwilę mimo kawy Ksawery dobrze ilustruje klimat
![]()
Też miałam takie wrażenie![]()
Poza tym w większości młoda widownia.
Jakoś nie umiałam odpalić tego filmu, czuję, że będę się żenować, jak zazwyczaj takimi relacjami. To trochę jak impreza u dalekiej rodziny: wszyscy sztywni, żarty na siłę, podkreślanie, jak jest miło i jak dobrze się było spotkać, chwalenie jedzenia, trochę rozmów o pogodzie. No i tu jeszcze śpiący fryzjer.
Trochę jak na przysłowiowym tureckim kazaniu. Pytania z kartki, prawie żadnej interakcji. W sumie udzielała się tylko Bogu, no i Bart czasem coś wtrącił

Another World
Alien pisze:zobacz cytowaną wiadomośćnight prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomośćAlien pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Też miałam takie wrażenie![]()
Poza tym w większości młoda widownia.
Jakoś nie umiałam odpalić tego filmu, czuję, że będę się żenować, jak zazwyczaj takimi relacjami. To trochę jak impreza u dalekiej rodziny: wszyscy sztywni, żarty na siłę, podkreślanie, jak jest miło i jak dobrze się było spotkać, chwalenie jedzenia, trochę rozmów o pogodzie. No i tu jeszcze śpiący fryzjer.
Trochę jak na przysłowiowym tureckim kazaniu. Pytania z kartki, prawie żadnej interakcji. W sumie udzielała się tylko Bogu, no i Bart czasem coś wtrącił
wydaje mi się, że tego typu spotkanie mogłoby wyglądać zupełnie inaczej, gdyby ludzie siedzieli przy stole/złączonych stołach, mogli normalnie przy nim wypić kawę, zjeść ciastko i pogadać ze sobą, a nie byli wystawieni w wielkim kręgu na ostrzał kamery. Ja bym się czuła strasznie spięta wiedząc, że zaraz znajdę się w Internetach na łasce lub niełasce kafeterii.
- night prowler
SALIX pisze:
wydaje mi się, że tego typu spotkanie mogłoby wyglądać zupełnie inaczej, gdyby ludzie siedzieli przy stole/złączonych stołach, mogli normalnie przy nim wypić kawę, zjeść ciastko i pogadać ze sobą, a nie byli wystawieni w wielkim kręgu na ostrzał kamery. Ja bym się czuła strasznie spięta wiedząc, że zaraz znajdę się w Internetach na łasce lub niełasce kafeterii.
Wow, chybabym się zmyła, jakbym zobaczyła taką aranżację

Bardzo zły pomysł, stół i wspólna kawka na pewno by rozluźniły atmosferę. I przynajmniej początek spotkania bez kamer.
Ostatnio zmieniony 16 gru 2017, 19:13 przez night prowler, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem czy ktoś wrzucał, ale Szusz pokazała dokładnie obrączkę:
- Załączniki
-
- Zrzut ekranu 2017-12-16 o 19.14.03.png (248.06 KiB) Przejrzano 1800 razy
-
- Zrzut ekranu 2017-12-16 o 19.13.18.png (239.84 KiB) Przejrzano 1800 razy
Another World
Alien pisze:zobacz cytowaną wiadomość
To połączenie z pierścionkiem zaręczynowym, tak? Ciekawy pomysł, nigdy o czymś takim nie słyszałam, ale bardzo mi się to podoba

night prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomośćSALIX pisze:
Wow, chybabym się zmyła, jakbym zobaczyła taką aranżację.
Bardzo zły pomysł, stół i wspólna kawka na pewno by rozluźniły atmosferę. I przynajmniej początek spotkania bez kamer.
Racja. Początek w sumie był najgorszy. Przedstaw się, powiedz ile masz lat, czym się zajmujesz... Jak na jakimś spotkaniu AA

Another World
bunia pisze:zobacz cytowaną wiadomośćAlien pisze:zobacz cytowaną wiadomość
To połączenie z pierścionkiem zaręczynowym, tak? Ciekawy pomysł, nigdy o czymś takim nie słyszałam, ale bardzo mi się to podoba
Fajne, ale myślałam że to będzie jakoś połączone, żeby się nie przesuwało. Bo jak się przesunie, to wygląda słabo.
Another World
Alien pisze:zobacz cytowaną wiadomośćnight prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomośćSALIX pisze:
Racja. Początek w sumie był najgorszy. Przedstaw się, powiedz ile masz lat, czym się zajmujesz... Jak na jakimś spotkaniu AAI to wszystko przed kamerą. Do tego to powtarzanie imion przez Bogu po 10 razy
Strasznie onieśmielone były te dziewczyny.
aż mi się przypomniał sławny vlog jak niektórych vlogerów nie wpuścili do vip roomu na jakimś evencie i powtarzane tysiąc razy do kamery przez Bogu, Magdalenkowe Frykasy i kogoś tam jeszcze jak to siedzą, i jest super, i fajnie, najlepiej na świecie, nie wpuścili ich, niesmak, ale jest super, fajnie - a miny podobne jak tu

Lucy Camden pisze:zobacz cytowaną wiadomośćAce_ pisze:zobacz cytowaną wiadomośćzivah pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Wchodzisz na filmik , klikasz prawym na stronie , wyświetl źródło strony. Potem w kodzie CTRL +
F i wyszukujesz słowa keywords
Takie mi wyskoczyły i niej:
stylizacje, glamPaula, nissiax, nieesia25, littlemooonster...
Mnie sie najbardziej podoba tag SEX
w zestawieniu z tagiem "wigilia " hahah
Szczerze mówiąc w ogóle mnie dziwią te spotkania z vlogerami/blogerami i nie wiem za bardzo, co tam można robić oprócz zadawania pytań gwieździe wieczoru
Możliwość pogadania jeden na jeden raczej utrudniona, żaden to wykład, żeby publika mogła czegoś konkretnego posłuchać... Takie właśnie siedzenie jak na imieninach u cioci 
Fajny ten patent pierścionkowo-obrączkowy u Szusz, sam pierścionek też mi się podoba, jaka to firma, mówiła kiedyś?

Fajny ten patent pierścionkowo-obrączkowy u Szusz, sam pierścionek też mi się podoba, jaka to firma, mówiła kiedyś?
Ostatnio zmieniony 16 gru 2017, 22:30 przez narcyzowa, łącznie zmieniany 1 raz.
- night prowler
narcyzowa pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Szczerze mówiąc w ogóle mnie dziwią te spotkania z vlogerami/blogerami i nie wiem za bardzo, co tam można robić oprócz zadawania pytań gwieździe wieczoruMożliwość pogadania jeden na jeden raczej utrudniona, żaden to wykład, żeby publika mogła czegoś konkretnego posłuchać... Takie właśnie siedzenie jak na imieninach u cioci
Kiedyś, lata temu, na amerykańskim jutubie (mniejszgo formatu, ale to tak akurat skala spotkania Bogusiowego) popularne były ustawki na wspólne zakupy w Syforze a dopiero później kawę w mallu. Moim zdaniem to było świetne rozwiązanie, bo łatwo można było przełamać lody i był oczywisty temat do rozmów w lekkim klimacie

SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćAlien pisze:zobacz cytowaną wiadomośćnight prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Racja. Początek w sumie był najgorszy. Przedstaw się, powiedz ile masz lat, czym się zajmujesz... Jak na jakimś spotkaniu AAI to wszystko przed kamerą. Do tego to powtarzanie imion przez Bogu po 10 razy
aż mi się przypomniał sławny vlog jak niektórych vlogerów nie wpuścili do vip roomu na jakimś evencie i powtarzane tysiąc razy do kamery przez Bogu, Magdalenkowe Frykasy i kogoś tam jeszcze jak to siedzą, i jest super, i fajnie, najlepiej na świecie, nie wpuścili ich, niesmak, ale jest super, fajnie - a miny podobne jak tu
moj ukochany film <3
dobrze że był tam PIOTREK Z KOCHAM GOTOWAĆ
Czocher pisze:SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćAlien pisze:zobacz cytowaną wiadomość
moj ukochany film <3
Jest gdzieś ten film jeszcze dostępny? Ominęły mnie takie perełki

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dredkot pisze:zobacz cytowaną wiadomośćCzocher pisze:SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomość
moj ukochany film <3
Jest gdzieś ten film jeszcze dostępny? Ominęły mnie takie perełki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ależ proszę

Polecam również wymianę zdań z DG w komentarzach

- night prowler
O matko, pamiętam
. Co to była za afera
.

- night prowler
Fajny filmik.
Kocham końcówkę roku ze względu na te wszystkie podsumowania. Po pierwsze dlatego, że lubię tego słuchać, po drugie dlatego, że czuję się dużo bardziej zainspirowana do zakupów, niż przy listach "mniejszej skali"

Jak tylko skończę oglądać "Potop", będę w drugi dzień Świąt ciupać takie filmiki przez kilka godzin

night prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Fajny filmik.
Kocham końcówkę roku ze względu na te wszystkie podsumowania. Po pierwsze dlatego, że lubię tego słuchać, po drugie dlatego, że czuję się dużo bardziej zainspirowana do zakupów, niż przy listach "mniejszej skali". Moja wyobraźnia szaleje, jak słyszę, że coś jest najlepsze w caaaaałym roku
.
Jak tylko skończę oglądać "Potop", będę w drugi dzień Świąt ciupać takie filmiki przez kilka godzin. To już chyba tradycja
.
Potop

Dziwiłam się, czemu nie ma vlogmasów u Lulu, ma awarię neta.
koła przebijajo, vipy niedobre
ta afera byla wspaniała <3
Ostatnio zmieniony 17 gru 2017, 13:01 przez Czocher, łącznie zmieniany 1 raz.
- night prowler
Noo i tak zupełnie niespodziewana oraz z niczego <3.