Suplementy diety/witaminy
Re: Suplementy diety/witaminy
Ku powalam białko w proszku tej firmy było smaczne polecam
Ostatnio zmieniony 26 sie 2017, 13:37 przez Czocher, łącznie zmieniany 1 raz.
Stosuję tran w okresie jesienno-zimowym a tak tylko kompleks witaminowy.
indomitable pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Widzę, że wątek trochę nieaktywny, ale może uzyskam odpowiedź
Co sądzicie o natural mojo, tak szeroko teraz reklamowanym? Któraś z Was jadła? Warte zamówienia?
nie ufam produktom a. z nahalną reklama a przede wszystkim b.- bez podanego składu..
Hej
Macie coś dobrego na wypadanie włosów? Myślicie, że lepiej jakieś tabletki, czy kuracje?
Mam wrażenie, że więcej mi wypadają ostatnio - myślałam, że przez długość/plątanie, ale po skróceniu tylko minimalna poprawa.
Obstawiam stresy i mniej czasu na jedzenie, spróbuję czymś podratować a w ostateczności zrobię sobie badania w maju.
Macie coś dobrego na wypadanie włosów? Myślicie, że lepiej jakieś tabletki, czy kuracje?
Mam wrażenie, że więcej mi wypadają ostatnio - myślałam, że przez długość/plątanie, ale po skróceniu tylko minimalna poprawa.
Obstawiam stresy i mniej czasu na jedzenie, spróbuję czymś podratować a w ostateczności zrobię sobie badania w maju.
Mijaj zdrów otwarte okna
- Kumiho
- Ranga alternatywna: Zła Kobieta
nietopesz pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Hej
Mi pomógł na wypadanie suplement Ducray Anacaps w połączeniu z Loxonem (nie pamietam dokładnie, w jakiej dawce, loxon przepisała mi dermatolog). Tylko u mnie wiadoma była przyczyna wypadania i zarówno suplement jak i środek na skórę głowy miały zatrzymać wypadanie zanim zlikwidujemy przeyczune wypadania (czyli wyregulujemy hormony).
- night prowler
nietopesz pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Hej
Dokładnie to googlałam parę godzin temu

Chyba, że to łysienie, wtedy Loxon i dermatolog.
night prowler pisze:zobacz cytowaną wiadomośćnietopesz pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Hej
Dokładnie to googlałam parę godzin temu. We wcierkowym zestawieniu Anwen w tej kategorii wygrywa olej łopianowy i ja chyba pokornie do niego wrócę. Jak masz większy budżet, podobno wypas efekty daje mezo skalpu
.
Chyba, że to łysienie, wtedy Loxon i dermatolog.
Hmmm...I ten olej po prostu w skórę? Muszę to zbadać na blogu w takim razie.
Łysienie to raczej nie, nie strasz.

Mijaj zdrów otwarte okna
- night prowler
nietopesz pisze:
Hmmm...I ten olej po prostu w skórę? Muszę to zbadać na blogu w takim razie.
Łysienie to raczej nie, nie strasz.Ja ogólnie mam bardzo gęste włosy ale mam wrażenie, że wychodzi ich więcej przy przeczesywaniu itp, więc mam od razu czarne myśli. Na razie chcę spróbować z jakimś prostymi sposobami.
Tak, olej na skórę i tak potrzymać godzinkę przed myciem, albo na noc.Kilka lat go używałam i pamiętam, że nie miałam ani problemów z wypadaniem, nawet po eksperymentach, ani z łupieżem.
Łysienie to dziwka, nie życzę nikomu, szczególnie w młodym wieku. U mnie się na szczęście tylko chwilowo sypnęło przez przemęczenie skalpu chemią, bo komuś się zachciało doblondzić na lato

I Radical sobie kupiłam, ma fajne składniki, podobno w znacznych dawkach, no i bardzo śmigliwy rozpylacz

A i jeszcze se zaczęłam glutka z siemienia pić, niestety: nie pamiętam, czy to działa, czy nie. Tylko, że mi smakuje, więc stać mnie na regularność

Ostatnio zmieniony 11 kwie 2018, 16:29 przez night prowler, łącznie zmieniany 2 razy.