elorap pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Pytanie za 100 pkt - nie otworzyłam jeszcze paczki(chora byłam), ale wiem, że flakon jest czarny, nie widać na 90% zawartości. Czy zdjęcia z wagi wystarczą (przed i po?)? Stresuję się, bo to dziewicza rozbiórka
dredkot pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Odgrzebuję trochę wątek ale czy byłby ktoś chętny na rozbiórkę Molecule 01?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
amelj pisze:zobacz cytowaną wiadomośćdredkot pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Ja na rozbiórke zawsze
dredkot pisze:zobacz cytowaną wiadomość
empress pisze:dredkot pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Ja jestem chętna. Będziesz rozbierać?
dredkot pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:dredkot pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Ja jestem chętna. Będziesz rozbierać?
Najpierw chciałam zobaczyć odzew czy są chętnichodzi za mną ten zapach, wąchałam tylko na jednej osobie i przepadłam a nie chce całego flakonu na pewno. Mogłabym nawet i rozebrać ale nigdy tego nie robiłam i trochę mam cykora
ktrzn pisze:dredkot pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:Ja jestem chętna. Będziesz rozbierać?
Najpierw chciałam zobaczyć odzew czy są chętnichodzi za mną ten zapach, wąchałam tylko na jednej osobie i przepadłam a nie chce całego flakonu na pewno. Mogłabym nawet i rozebrać ale nigdy tego nie robiłam i trochę mam cykora
warto przetestowac na sobie
mam ten zapach i on wybitnie sie zmenia w zależności od noszącego. wiadomo że tak jest z większością perfum, ale tu bym uważala np. na mojej przyjaciółce wybitnie brzydko pachnie
dredkot pisze:zobacz cytowaną wiadomośćktrzn pisze:dredkot pisze:zobacz cytowaną wiadomość
warto przetestowac na sobie
mam ten zapach i on wybitnie sie zmenia w zależności od noszącego. wiadomo że tak jest z większością perfum, ale tu bym uważala np. na mojej przyjaciółce wybitnie brzydko pachnie
Chiałabym przetestować ale nie mam jak właśnie. Stąd pomysł rozbiórki żeby nie brać całego flakonu w ciemno
Axis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Nie planuje nikt przypadkiem rozbiórki Guerlain Shalimar Souffle Intense?
empress pisze:zobacz cytowaną wiadomośćAxis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Ja mogę rozebrać razem z Molecule 01, ale dopiero w grudniu
empress pisze:zobacz cytowaną wiadomośćAxis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Ja mogę rozebrać razem z Molecule 01, ale dopiero w grudniu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość