Na początek polecę wszystkim serial, który zawsze poprawia mi humor: http://www.imdb.com/title/tt1533435/
Oglądam nawet teraz.

Loony Blonde pisze:Polećcie jakiś lekki serial komediowy. Uwielbiam: Modern Family, Silicon Valley, The middle. I oczywiście popularne sitcomy oglądam na bieżąco. Może wyszło coś nowego co warto zobaczyć?
olenkasz pisze:Polecam Netflixowy "Making a Murderer". Chętnie bym z kimś podyskutowała o tym serialu, ale na razie nikt znajomy nie oglądałMoże u nas się ktoś znajdzie?
Mcfassy pisze:olenkasz pisze:Polecam Netflixowy "Making a Murderer". Chętnie bym z kimś podyskutowała o tym serialu, ale na razie nikt znajomy nie oglądałMoże u nas się ktoś znajdzie?
Ja się wciąż zastanawiam nad kontem na netfliksie, o polskiej wersji słyszałam raczej niepochlebne opinie, a nie wiem, czy chcę kombinować, by mieć inną.
A jakie wy macie doświadczenia z Netflixem?
Loony Blonde pisze:Polećcie jakiś lekki serial komediowy. Uwielbiam: Modern Family, Silicon Valley, The middle. I oczywiście popularne sitcomy oglądam na bieżąco. Może wyszło coś nowego co warto zobaczyć?
Loony Blonde pisze:Dzięki za polecenia. Z wymienionych oglądałam tylko Trawkę.
olenkasz pisze:Loony Blonde pisze:Dzięki za polecenia. Z wymienionych oglądałam tylko Trawkę.
A może Scrubs?
Domcia2605 pisze:Loony Blonde pisze:Polećcie jakiś lekki serial komediowy. Uwielbiam: Modern Family, Silicon Valley, The middle. I oczywiście popularne sitcomy oglądam na bieżąco. Może wyszło coś nowego co warto zobaczyć?
30 rock jak nie oglądałaś, The office, Trawka
olenkasz pisze:Polecam Netflixowy "Making a Murderer". Chętnie bym z kimś podyskutowała o tym serialu, ale na razie nikt znajomy nie oglądałMoże u nas się ktoś znajdzie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość