empress pisze:
Dobrze
To czekamy jeszcze na Frankę
Franka pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:
Dobrze
Mnie wszystko jedno, dostosuję się do reszty.
Franka pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:
Dobrze
Mnie wszystko jedno, dostosuję się do reszty.
empress pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Dziewczyny, dostałam odpowiedź od topzapachy, że dostawa Sensuous Noir będzie trwać minimum 8 dni roboczych.
Dajcie znać czy:
1. Czekamy tak długo
2. Kupujemy w Sephorze ze zniżką 20% - wyjdzie 5,04 zł/ml
3. Kupujemy na allegro, sprzedawca FRAGRANTIXpl, sprzedawca wysłał mi zdjęcia flakonu:
http://youtuberki.pl/viewtopic.php?p=25199#p25199 - wyjdzie 4,75 zł/ml
4. Rezygnujecie z rozbiórki.
Mcfassy pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Możemy poczekać, ja się dostosuję do większości.
teraz jest -20% w sephorze?
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
empress pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Powiem szczerze, że jeżeli mamy czekać, to chyba będę zmuszona zamknąć rozbiórkę i otworzyć ją ponownie (wtedy będą obowiązywały zapisy od nowa), gdy zapach będzie dostępny. Nie opłaca mi się czekać jeszcze dwa tygodnie (bo 8 dni roboczych). Wolałabym zamknąć te rozbiórkę, otworzyć trzecia próbna z czymś innym, a ta otworzyć później, jak będę mogła rozbierać kilka zapachów naraz.
amelj pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Powiem szczerze, że jeżeli mamy czekać, to chyba będę zmuszona zamknąć rozbiórkę i otworzyć ją ponownie (wtedy będą obowiązywały zapisy od nowa), gdy zapach będzie dostępny. Nie opłaca mi się czekać jeszcze dwa tygodnie (bo 8 dni roboczych). Wolałabym zamknąć te rozbiórkę, otworzyć trzecia próbna z czymś innym, a ta otworzyć później, jak będę mogła rozbierać kilka zapachów naraz.
Oki, chyba że dziewczynom bardzo zależy można zrobić drożej, ale nie to z sephoryJa się do wszystkiego dostosuję
empress pisze:zobacz cytowaną wiadomośćamelj pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Oki, chyba że dziewczynom bardzo zależy można zrobić drożej, ale nie to z sephoryJa się do wszystkiego dostosuję
To zróbmy inaczej. Z tej racji, że to mi się nie chce czekać, kupię zapach drożej, a dla Was cena zostaje jak w topzapachach 4,16 zł/ml.
ktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:zobacz cytowaną wiadomośćamelj pisze:zobacz cytowaną wiadomość
To zróbmy inaczej. Z tej racji, że to mi się nie chce czekać, kupię zapach drożej, a dla Was cena zostaje jak w topzapachach 4,16 zł/ml.
ja Ci i tak wyślę tego piątaka różnicy, nie ma problemu, rób
Mcfassy pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Ok, skoro tak Ci wygodniej, to doślę różnicę
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
ktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomość
to może zamiast dopłaty chciałabyś coś ode mnie potestować
masz fragre albo jakąś wishliste do testow?
empress pisze:zobacz cytowaną wiadomośćktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomość
to może zamiast dopłaty chciałabyś coś ode mnie potestować
masz fragre albo jakąś wishliste do testow?
Nie mam wishlisty, bo do testów biorę wszystkoraczej unikam wanilii na pierwszym planie
Wróć do „Zakończone rozbiórki”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość