Dlatego też go tworzę i zapraszam wszystkich

dzisiejsza moja frustracja juz ze mnie na całe szczescie uleciała, ale nie wątpie, ze w najbliższym czasie przybędę z nową

MagicznaMałgorzata pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Mnie denerwuje remont balkonów w moim bloku. Mam taki wkurv na to, że masakra.
empress pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Mnie denerwuje, jak ktoś na makaron mówi "kluski". Ale ja ze Śląska jestem, więc wybaczcie
Albo brak przecinków i kropkek. I jedno zdanie się ciągnie i ciągnie, a powinno być kilka
zuz.ka pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Mnie denerwuje, jak ktoś na makaron mówi "kluski". Ale ja ze Śląska jestem, więc wybaczcie
Albo brak przecinków i kropkek. I jedno zdanie się ciągnie i ciągnie, a powinno być kilka
Albo nadużywanie wielokropka.
I kontynuując Salixową wyliczankę: wgl, tb, kt
empress pisze:zobacz cytowaną wiadomośćzuz.ka pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Albo nadużywanie wielokropka.
I kontynuując Salixową wyliczankę: wgl, tb, kt
Ja bym dodała 'wg' jako skrót od "w ogóle".
MagicznaMałgorzata pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Jak dla mnie, to wyjątkowo lekką karę zaproponowałaś za takie barbarzyństwo. Uważam, że szlag mógłby ich trafić na tych wakacjach. To byłoby może adekwatne.
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Czocherku, jakiż to cudowny temat!
Ja mam wiele słów, które strasznie mnie wkurzają.
Np. polik zamiast policzek. Zazdraszczam zamiast zazdroszczę. Spódniczka zamiast spódnica, gdy mowa o garderobie dorosłej kobiety. Pisanie "bd" "cb" "jprdl" i innych koszmarków. Zaimki osobowe z dużych liter, np. On (jeszcze najlepiej w kontekście zdradzającego kolesia). Eh.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość