ataki na stronę
- mango bzik
Re: ataki na stronę
Nie wiedziałam nawet, że można takie coś robić ;/ słabiutko w takim razie
- Domcia2605
Przed chwilą strona mi padła na około 5 min, nie wiem czy to istotne
Domcia2605 pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Przed chwilą strona mi padła na około 5 min, nie wiem czy to istotne
istotne, bo jeżeli będzie się to powtarzać, będziemy interweniować w hostingu
no loguje się i loguje i teraz nie wiem czy to mój internet się zacina czy strona 
Mnie wczoraj i dziś wywaliło z konta na przegladarce w telefonie, a mam ustawione "zapamiętaj mnie" czy jakoś tak.
Mózgi są wspaniałe. Szkoda, że każdy nie może mieć po jednym
Strona padla mi na kilka minut (pierwszy raz)
eeee, nie wiem gdzie to napisać, ale może ktoś się zainteresuje. wyskoczyło mi przed momentem:
odśwież i działa
bac się tego, czy nie ?
Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
odśwież i działa
bac się tego, czy nie ?
- Kumiho
- Ranga alternatywna: Zła Kobieta
Julijka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
eeee, nie wiem gdzie to napisać, ale może ktoś się zainteresuje. wyskoczyło mi przed momentem:Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
odśwież i działa
bac się tego, czy nie ?
Nie bać się, dziękujemy za ino
- Domcia2605
Zgłaszam, że znowu chyba był atak. Przez około 10 minut nie mogłam wejść na forum, error wyskakiwał.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2017, 19:09 przez Domcia2605, łącznie zmieniany 1 raz.
Domcia2605 pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Zgłaszam, że znowu chyba był atak. Przez około 10 minut nie mogłam wejść na forum, error wyskakiwał.
Hmmm, nie sądzę, że to był atak, u mnie wszystko śmigało, mogło się coś przywiesić po stronie serwerów i powstały wybiórcze problemy, ale dzięki za cynk, jeśli się to powtórzy będę pytać o co biega.
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćDomcia2605 pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Hmmm, nie sądzę, że to był atak, u mnie wszystko śmigało, mogło się coś przywiesić po stronie serwerów i powstały wybiórcze problemy, ale dzięki za cynk, jeśli się to powtórzy będę pytać o co biega.
Chyba miałam ten sam problem, co Domcia, wyskakiwał mi komunikat "SQL ERROR [ mysqli ] Too many connections ", nie pamiętam co tam było dalej (nie zrobiłam screena niestety).
Jak wstawić zdjęcie, gifa czy miniaturkę YT na forum, dowiesz się TUTAJ
- Domcia2605
empress pisze:zobacz cytowaną wiadomośćSALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćDomcia2605 pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Chyba miałam ten sam problem, co Domcia, wyskakiwał mi komunikat "SQL ERROR [ mysqli ] Too many connections ", nie pamiętam co tam było dalej (nie zrobiłam screena niestety).
Dokładnie. Ja nie wiem, nie znam się, ja tu tylko...

Ostatnio zmieniony 27 lut 2017, 19:18 przez Domcia2605, łącznie zmieniany 1 raz.
Domcia2605 pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:zobacz cytowaną wiadomośćSALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Dokładnie. Ja nie wiem, nie znam się, ja tu tylko...ale wolałam dać znać.
Dobrze, że dałaś znać, bo u mnie nic się nie działo i bym nie wiedziała. To też ważne informacje przy przedłużaniu umowy z hostingiem

Potwierdzam, że i u mnie problem był.
Co się chyba znowu dzieje, bo nie miałam wejść na stronę.
ja miałam takie coś przez moment
Service Unavailable
Julijka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
ja miałam takie coś przez momentService Unavailable

Ok. 21:20 - "Błąd wczytywania strony" na mozilli, a na chromie "Ta witryna jest nieosiągalna" - jednak ten stan trwał krótko, kilka minut
Chwilę później "503 Service Unavailable" i to już trwało ok. pół godziny
Jak wstawić zdjęcie, gifa czy miniaturkę YT na forum, dowiesz się TUTAJ
empress pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Ok. 21:20 - "Błąd wczytywania strony" na mozilli, a na chromie "Ta witryna jest nieosiągalna" - jednak ten stan trwał krótko, kilka minut
U mnie dokladnie to samo.
Wróć do „Sprawy techniczno-organizacyjne”