Torebki, torby, plecaki czyli wątek dla miłośniczek dodatków ubraniowych
- Kumiho
- Ranga alternatywna: Zła Kobieta
Torebki, torby, plecaki czyli wątek dla miłośniczek dodatków ubraniowych
Wątek dla torebkomaniaczek oraz wielbicielek dodatków wszelakich
dzielmy się wrażeniami z użytkowania naszych torebek, ulubionymi modelami i markami, pomagajmy sobie w poszukiwaniach (kolejnej) torebki idealnej 

Re: Torebki, torby, plecaki czyli wątek dla miłośniczek dodatków ubraniowych
To może ja zacznę pytaniem - czy któraś z Was posiada torebkę marki Fabiola? To polska firma, ceny są bardzo atrakcyjne, mają kilka wzorów i sporo skór do wyboru, zastanawiam się na jakimś prostym modelem 

- Kumiho
Nie znam zupełnie tej marki ale wzory mają rzeczywiście przyjemne a ceny bardzo okazyjne. Ciekawe jak się na żywo prezentują.
Pisałam jakiś czas temu o kankenie, najbardziej spodobał mi się kanken greenland w kolorze dusk. Za parę dni będę zamawiać.
- Kumiho
Caoimhe pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Pisałam jakiś czas temu o kankenie, najbardziej spodobał mi się kanken greenland w kolorze dusk. Za parę dni będę zamawiać.
Wyglada bardzo fajnie, daj znać jak już będziesz go miała

Kumiho pisze:zobacz cytowaną wiadomośćCaoimhe pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Wyglada bardzo fajnie, daj znać jak już będziesz go miałaja chyba latem capnę kankenach mini do kolekcji
Masz jakiś konkretny na oku

- Kumiho
Caoimhe pisze:zobacz cytowaną wiadomośćKumiho pisze:zobacz cytowaną wiadomośćCaoimhe pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Wyglada bardzo fajnie, daj znać jak już będziesz go miałaja chyba latem capnę kankenach mini do kolekcji
Masz jakiś konkretny na oku?
Tak, re-kanken mini w kolorze un blue lub red

-
Ja bym wybrała w kolorze red. Bardziej dla mnie się podoba 

Sunday pisze:zobacz cytowaną wiadomość
To może ja zacznę pytaniem - czy któraś z Was posiada torebkę marki Fabiola? To polska firma, ceny są bardzo atrakcyjne, mają kilka wzorów i sporo skór do wyboru, zastanawiam się na jakimś prostym modelem
jutro ma przyjść do mnie pierwsza torebka https://torebki-fabiola.pl/produkt/torebka-skorzana-fxx-black-saffiano/
zastanawiałam się czy nie zmienić na pasek z łańcuszkiem, ale ostatecznie zostałam przy pierwotnej wersji jak na zdjęciu.
na wiosnę planuję kupić jakąś mniejszą w jasnym kolorze.
iwi_83 pisze:zobacz cytowaną wiadomośćSunday pisze:zobacz cytowaną wiadomość
jutro ma przyjść do mnie pierwsza torebka https://torebki-fabiola.pl/produkt/torebka-skorzana-fxx-black-saffiano/
zastanawiałam się czy nie zmienić na pasek z łańcuszkiem, ale ostatecznie zostałam przy pierwotnej wersji jak na zdjęciu.
na wiosnę planuję kupić jakąś mniejszą w jasnym kolorze.
Oooo, jestem bardzo ciekawa Twoich wrażeń, podziel się nimi koniecznie

torebka jest świetna-porządnie wykonana, w środku wyłożona bordowym materiałem-coś a'la atłas.
na pewno kupię kolejną
na pewno kupię kolejną

Update kankenowy - mam wersje Greeenland w kolorze dusk. Bardzo dobrze wykonany plecak, wytrzymały, pakowny, dobrze chroni przed deszczem zawartość. Wygodny. Obawiałam się tych szelkow cienkich, ale dają radę. Polecam :-)
iwi_83 pisze:zobacz cytowaną wiadomość
torebka jest świetna-porządnie wykonana, w środku wyłożona bordowym materiałem-coś a'la atłas.
na pewno kupię kolejną
I jaką masz opinię po kilku tygodniach? Często ją nosisz?
https://zuziagorska.pl/pl/p/BigBag-Midi-Fringe-Black-Feathers-Heart/1677
Zakochałam się w tej. Nie wiem, po co wchodziłam na stronę, skoro nie powinnam wydawać takiej kasy na torebkę aktualnie. Zresztą i tak się czeka około miesiąca na realizację. Napiszcie, że jest brzydka

Najgorsze jest to, że mam torebkę od Zuzi Górskiej z listkami, jakoś od listopada, katuję ją codziennie, dosłownie (ja nie przeżywam z torebką). Nie oszczędzam ani trochę i nie nosi śladów użytkowania.

elorap pisze:zobacz cytowaną wiadomośćiwi_83 pisze:zobacz cytowaną wiadomość
na pewno kupię kolejną
I jaką masz opinię po kilku tygodniach? Często ją nosisz?
https://zuziagorska.pl/pl/p/BigBag-Midi-Fringe-Black-Feathers-Heart/1677
Zakochałam się w tej. Nie wiem, po co wchodziłam na stronę, skoro nie powinnam wydawać takiej kasy na torebkę aktualnie. Zresztą i tak się czeka około miesiąca na realizację. Napiszcie, że jest brzydka![]()
Najgorsze jest to, że mam torebkę od Zuzi Górskiej z listkami, jakoś od listopada, katuję ją codziennie, dosłownie (ja nie przeżywam z torebką). Nie oszczędzam ani trochę i nie nosi śladów użytkowania.
uwielbiam ją, noszę codziennie, nic się nie dzieje z torbą.
planuję kupić kolejna w jakimś jaśniejszym kolorze.
te Zuzi też mi się podobają, ale cenowo mniej korzystnie.
Dziękuję iwi_83, chyba mnie przekonałaś
Wybór mają tam przeogromny, to może coś wybiorę. No i ceny - na moje potrzeby to i stówka starczy 

Nie jestem przekonana, czy bardziej mi się podoba, czy jednak nie, a się nad nią zastanawiam
Doradźcie, proszę
https://cdn.laredoute.com/products/641by641/8/1/9/81974f5da1217153de098581224a7d84.jpg

Doradźcie, proszę
https://cdn.laredoute.com/products/641by641/8/1/9/81974f5da1217153de098581224a7d84.jpg
Ostatnio zmieniony 03 maja 2018, 21:02 przez neflim, łącznie zmieniany 1 raz.