Loony Blonde pisze:zobacz cytowaną wiadomośćKumiho pisze:zobacz cytowaną wiadomośćLoony Blonde pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Skorzystacie z promocji na kosmetyki do makijażu w Rossmannie? Co planujecie kupić?
I pytanie do osób, które miały styczność z podkładami MAC. Zgadzacie się z tym porównaniem?
Używałam i Studio Fix i ProLongwear, w tym miałam je w tym samym czasie. Z recenzją się w większości zgadzam, choć przy Studio Fix duża różnice robi tez metoda aplikacji. Myślisz nad którymś z tych podkładów?
Tak, szukam podkładu na co dzień. Teraz używam Revlon Colorstay, ale przestał mi odpowiadać po zmianie formuły i w końcu doszłam do wniosku, że czas na coś nowego. Z tej recenzji wynika, że Prolongwear może być idealny dla mnie. Nie potrzebuję bardzo mocnego krycia tylko trwałości, bo jestem poza domem ok 12 godzin, do tego nie mogę się oduczyć dotykania twarzy.
Puder też mi się kończy. Zastanawiam się nad tym:
http://www.maccosmetics.pl/product/shaded/159/30734/mineralize-skinfinish-natural/puder/index.tmpl
ProLongwear jest rzeczywiście bardziej długotrwały, mam tez wrażenie, że przez zastyganie inaczej siedzi na skórze. Machnelabym Ci próbki obu, ale skończył mi się właśnie ProLongwear i zamiast następnego kupiłam Kat Von D tak wiec mam tylko Studio Fix.
Co do pudru to ja go nie lubię jako wykończeniowego (dodaje trochę krycia, wole transparentne), ale za to zamiast podkładu lubię go bardzo.