empress pisze:Reklama tu już była (została wycięta of kors), więc jak coś to nie pierwszy spamer.
"Umkła" mi. A kto był pierwszy?

empress pisze:Reklama tu już była (została wycięta of kors), więc jak coś to nie pierwszy spamer.
Axis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:Reklama tu już była (została wycięta of kors), więc jak coś to nie pierwszy spamer.
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomośćAxis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:Reklama tu już była (została wycięta of kors), więc jak coś to nie pierwszy spamer.
Reklama sklepu z zapachami do domu pisana z nicku zawierającego skrót nazwy tejże firmy![]()
SALIX pisze:Reklama sklepu z zapachami do domu pisana z nicku zawierającego skrót nazwy tejże firmy![]()
Franka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Temat: Bukiety ślubne.
Pytanie: Jakie kwiaty w kolorze różowym oprócz róż są dostępne pod koniec grudnia?
Axis mundi pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Ja dzisiaj kupiłam na balkon wrzos pączkowy. Takie coś, tylko dwa razy większa roślinka
Zobaczymy, czy przeżyją zimę...Mają kwitnąć aż do wiosny
Zastanawiam się nad kapustą ozdobną na balkon. Żeby coś qulorowego rosło sobie zimą na tle ogólnej szarzyzny.
Ma ktoś?
Wrzos pączkowy już mam. Chyba zaryzykuję 5 zł na kapustę (to już nie te zimy, co kieeedyśdo końca grudnia może wytrzyma...)
Gościu w moim telewizorze rano mówił, że mrozy do -15 znoszą bez problemu, a w ogóle żeby się wybarwiły muszą postać kilka dni w temp. -10. Pożyjemy-zobaczymy
Rojniki wytrzymują zimę bez problemu, jakby ktoś chciał wzbogacić kompozycję.
Badylarz (ten z telewizora) mówił, że jest jadalna ale niesmaczna.
Zaczynam się zastanawiać, czy mówimy o tej samej roślinie? Może teraz sprzedają już "inny rodzaj"?
Franka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Wiosna już prawie jest. Siejecie coś? Ja posiałam w pudełeczku po lodach pomidory malinowe i koktajlowe. A z kwiatów aksamitki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości