"Zapisz kopię roboczą"

Awatar użytkownika
mango bzik
Posty: 309
Rejestracja: 09 lip 2016, 12:34

"Zapisz kopię roboczą"

Postautor: mango bzik » 27 lip 2016, 20:56

"Zapisz kopię roboczą" chyba nie działa?
Po naciśnięciu pojawia się komunikat - łączenie, a następnie, że za długo trwa odpowiedź serwera, czy forum?
...
Po chwili udało mi się zapisać, ale nie wiem gdzie jej szukać :deszcz:
Obrazek

Awatar użytkownika
empress
Posty: 3168
Rejestracja: 08 lip 2016, 22:34
Lokalizacja: Antarktyda

Re: "Zapisz kopię roboczą"

Postautor: empress » 27 lip 2016, 20:59

mango bzik pisze:zobacz cytowaną wiadomość
"Zapisz kopię roboczą" chyba nie działa?
Po naciśnięciu pojawia się komunikat - łączenie, a następnie, że za długo trwa odpowiedź serwera, czy forum?
...
Po chwili udało mi się zapisać, ale nie wiem gdzie jej szukać :deszcz:

Twoje konto -> Ogólne -> Kopie robocze
Jak wstawić zdjęcie, gifa czy miniaturkę YT na forum, dowiesz się TUTAJ

Awatar użytkownika
mango bzik
Posty: 309
Rejestracja: 09 lip 2016, 12:34

Re: "Zapisz kopię roboczą"

Postautor: mango bzik » 27 lip 2016, 21:02

empress pisze:zobacz cytowaną wiadomość
mango bzik pisze:zobacz cytowaną wiadomość
"Zapisz kopię roboczą" chyba nie działa?
Po naciśnięciu pojawia się komunikat - łączenie, a następnie, że za długo trwa odpowiedź serwera, czy forum?
...
Po chwili udało mi się zapisać, ale nie wiem gdzie jej szukać :deszcz:

Twoje konto -> Ogólne -> Kopie robocze


:roza: Dzięki.
Mam. :jupi:

Ale coś nie grało, dopiero po chwili wskoczyło, że zapisane.
Obrazek


Wróć do „Sprawy techniczno-organizacyjne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość