watacukrowa pisze:zobacz cytowaną wiadomośćktrzn pisze:zobacz cytowaną wiadomośćwatacukrowa pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Tak masz racje. TH to trochę droższa sieciówka, coś jak M&S czy Massimo Dutti, jakość trochę lepsza, wykonanie oraz projekt, ale nazwanie tego luksusem jest dużą przesadą.
chyba żartujesz
.No właśnie nie. Massimo jest droższą sieciówką ze średniej jakości ubraniami. Nadziałam się dwa razy o dwa za dużo![]()
ale ja się odniosłam do relacji ceny do jakości
nie mówię ze w MD są niewiadomojakie rzeczy. Nie jestem fanką marki chyba nawet kiedyś kpiłam z zachwytu nad md gabowskiej albo nissiax, już nie pamiętam
tak naprawdę to sieciówki mają to do siebie że z definicji nie za bardzo mają calościowo rewelacyjną jakość, po prostu czasem da się coś znaleźć a czasem nie.
tak abstrahując kiedyś obserwowalam trochę blogów modowych i po komentarzach wnioskuję że głównym problemem jest często nie sama jakość ubrań z sieciówek, tylko złudna nadzieja że jak się kupić coś z ''dobrym składem'' i drozszego jak na daną kieszeń to będzie slużyło przy częstej eksploatacji. moim zdaniem nawet najlepsza jakość sieciówkowa sprawdza się tylko wtedy gdy coś nie jest noszone nie wiadomo jak często, ma się wypchaną szafę takich ubrań.
jak ktos nie może albo nie chce miec duzo ubrań to moim zdaniem kupowanie droższych sieciówkach jest pozbawione sensu i wyrzucaniem pieniędzy w błoto