A Jaśmin montuje już Kryminalnie

SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomość
woooo miałam pracować...ale uj. Jaśmin nie widziałam tyle czasu
Bardzo mi pasuje tak długo odcinekJulijka pisze:SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomość
padłam - dwie i pół godziny
ale damy radę
ajah pisze:Bardzo mi pasuje tak długo odcinekJulijka pisze:SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomość
ale damy radę![]()
jutro czeka mnie generalne sprzątanie ( z Jasmin).
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ajah pisze:Bardzo mi pasuje tak długo odcinekJulijka pisze:SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomość
ale damy radę![]()
jutro czeka mnie generalne sprzątanie ( z Jasmin).
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Katen pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Karolina, mimo że barwę i ton głosu ma ładne, ma problemy ze składnią i odmianą, przez co źle jej się słucha, jeśli ktoś zwraca uwagę na takie rzeczy. W tym filmiku też trochę się pogubiła jeśli chodzi o logikę wypowiedzi, zaprzecza sama sobie (mówi "bardzo dobrze się uczył" by za chwilę, w zdaniu obok powiedzieć "miał problemy z nauką"). Niestety przeszkadza mi to u niej bardzo.
Podobny problem miałam z niediegetyczne, przy czym u niego w sposobie wypowiadania się, przeszkadzało mi to że wtrącał w zdania dużo kolokwializmów, które nie pasowały do reszty zdania (to już oprócz tego, że męczyła mnie ta maniera wzorowana na Robie Dyke'u).
Mam nadzieję, że Jaśmin będzie teraz trochę więcej nagrywać, jak już do nas wróciła, bo na polskim jutubie mam problem z dobrymi kryminalnymi filmikami, jak widać.
nietopesz pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Ja nie mogę przekonać się do innych filmów kryminalnych (polskich i angielskich), Jaśmin to Jaśmin![]()
Lubię to, że ona tak spontanicznie mówi, przy innych mam wrażenie jakby czytali z kartki albo przynajmniej starali się brzmieć jakby byli mądrzejsi niż są i chyba przez to szybko gubię wątek.
Podziwiam ludzi, którzy potrafią słuchać audiobooków i coś z tego wynieść.
nietopesz pisze:Ja nie mogę przekonać się do innych filmów kryminalnych (polskich i angielskich), Jaśmin to Jaśmin![]()
Lubię to, że ona tak spontanicznie mówi, przy innych mam wrażenie jakby czytali z kartki albo przynajmniej starali się brzmieć jakby byli mądrzejsi niż są i chyba przez to szybko gubię wątek.
Mitsukki pisze:zobacz cytowaną wiadomośćnietopesz pisze:Ja nie mogę przekonać się do innych filmów kryminalnych (polskich i angielskich), Jaśmin to Jaśmin![]()
Ja tak samo!
Bardzo lubie to, ze Jaśmin opowiada tak na luzie, komentuje od siebie, to jest takie bardzo żywe i nie wiem... angażujące.
Nie mogę znieść jak ktoś odpala mroczną muzykę w tle i opowiada poważnym grobowym głosem, serio zastanawiam sie co oni sobie myślą jak to nagrywają, bo ja bym parsknęła śmiechem gdybym miała tak gadać.
No i Karolina Anna tez mi nie podchodzi, bo serio robi masę błędow jezykowych i nie moge sie przez to skupić na tym co mowi. W dodatku nie są to jakieś drobiazgi, które każdemu się zdarzą, ona niepoprawnie odmienia wyrazy i to naprawdę razi. I też ma troche manierę mowienia tym ogromnie poważnym glosem.
U Jaśmin kolejną sprawą będzie historia harcerek zamordowanych w Oklahomie. Przerażająca historia, juz sie wstepnie zapoznalam i tak sobie myślę, że już nigdy nie pojde spać w namiocie w lesie xD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SALIX pisze:
Dlatego ja z zagranicznych bardzo lubię słuchać lordanARTS. Nie jest to Jaśmin i jej sarkastyczny humor, ale koleś mówi, nie czyta, wypowiada się z szacunkiem do ludzi, ma często wśród komentujących i gości rodziny ofiar, a materiały bywają podobnej długości co u Jaśmin i równie drobiazgowe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości