Jest wiele aktorek, które cenię.
Na pierwszym miejscu stawiam Stanisławę Celińską. Uważam, ze potrafi zagrać każdą rolę, świetna jest w rolach komediowych.
Z panów to Zbigniew Buczkowski.
Z młodszego pokolenia to podoba mi się gra Jowity Budnik i Roberta Więckiewicza.
Wybitne aktorki, wybitni aktorzy.
Wybitne aktorki, wybitni aktorzy.
W życiu kobiety następuje taka chwila kiedy musi określić swój wiek i się tego trzymać. Maria Czubaszek
Re: Wybitne aktorki, wybitni aktorzy.
Marcin Dorociński
Nie dość, że przystojny, świetny aktor to i jeszcze z charakteru wydaje się być super człowiekiem.

SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Marcin DorocińskiNie dość, że przystojny, świetny aktor to i jeszcze z charakteru wydaje się być super człowiekiem.
Tak

I jeszcze jeden ale nazwiska nie pamiętam

Artur Barciś zasługuje na miano wybitnego aktora. Nie ma i nie miał urody amanta jednak talent i umiejętności ma.
Z urody to ze wszystkich polskich aktorów najbardziej podobał mi się Karol Strasburger w młodości.
Z urody to ze wszystkich polskich aktorów najbardziej podobał mi się Karol Strasburger w młodości.
W życiu kobiety następuje taka chwila kiedy musi określić swój wiek i się tego trzymać. Maria Czubaszek
Franka pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Artur Barciś zasługuje na miano wybitnego aktora. Nie ma i nie miał urody amanta jednak talent i umiejętności ma.
Nie ujmuję jego umiejętnościom, ale nie mogę go ścierpieć na ekranie

- Adamantium
a jak dla mnie oprócz Dorocińskiego, Bartłomiej Topa
co do aktorki w polszy nie mam , a światowo od zawsze Monica Bellucci
co do aktorki w polszy nie mam , a światowo od zawsze Monica Bellucci
Ja Łukasza Simlata bardzo lubię, chociaż amantem z pewnością nie jest. Ma w sobie coś przyciągającego - scena w szpitalu w filmie "Wymyk" - brr
Komediowy talent też ma - Brzydula chociażby 

________________________________________________________________________________________________________
"Wiara w zwycięstwo źródłem sukcesu." - H.J. Wagner