Prezenty świąteczne, wasze propozycje?
Prezenty świąteczne, wasze propozycje?
Szukam prezentów świątecznych, bo sporo mam osób do obdarowania w mojej rodzinie. Będę wdzięczna za podpowiedzi bo brakuje już mi pomysłów. Pomożecie?
Re: Prezenty świąteczne, wasze propozycje?
Z prezentami dla młodszych to ja nie widzę żadnego kłopotu. Siostrze i mamie kupiłam ulubione zapachy na SPAM i że skorzystałam z black friday to sporo mi jeszcze kasy zostało. U mnie prawdziwym kłopotem są prezenty dla babci czy dziadka.... Mogłabym perfumy kupić też babci, ale ona uważa to za niepotrzebną fanaberię.... Jestem w kropce...
Ostatnio zmieniony 11 gru 2020, 23:44 przez SALIX, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: RE: Re: Prezenty świąteczne, wasze propozycje?
A może zestaw miodów? Ja kupuję z pasieki Sadowskich.Pyza55 pisze:Z prezentami dla młodszych to ja nie widzę żadnego kłopotu. Siostrze i mamie kupiłam ulubione zapachy na SPAM i że skorzystałam z black friday to sporo mi jeszcze kasy zostało. U mnie prawdziwym kłopotem są prezenty dla babci czy dziadka.... Mogłabym perfumy kupić też babci, ale ona uważa to za niepotrzebną fanaberię.... Jestem w kropce...
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony 11 gru 2020, 23:45 przez SALIX, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kumiho
- Ranga alternatywna: Zła Kobieta
- Kontaktowanie:
paulinza pisze:zobacz cytowaną wiadomośćA może zestaw miodów? Ja kupuję z pasieki Sadowskich.Pyza55 pisze:Z prezentami dla młodszych to ja nie widzę żadnego kłopotu. Siostrze i mamie kupiłam ulubione zapachy na SPAM i że skorzystałam z black friday to sporo mi jeszcze kasy zostało. U mnie prawdziwym kłopotem są prezenty dla babci czy dziadka.... Mogłabym perfumy kupić też babci, ale ona uważa to za niepotrzebną fanaberię.... Jestem w kropce...
Dobry pomysł, jednej cioci często w prezencie dajemy właśnie zestaw miodów, herbat i konfitur.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2020, 23:45 przez SALIX, łącznie zmieniany 1 raz.
Kumiho pisze:zobacz cytowaną wiadomośćpaulinza pisze:zobacz cytowaną wiadomośćA może zestaw miodów? Ja kupuję z pasieki Sadowskich.Pyza55 pisze:Z prezentami dla młodszych to ja nie widzę żadnego kłopotu. Siostrze i mamie kupiłam ulubione zapachy na SPAM i że skorzystałam z black friday to sporo mi jeszcze kasy zostało. U mnie prawdziwym kłopotem są prezenty dla babci czy dziadka.... Mogłabym perfumy kupić też babci, ale ona uważa to za niepotrzebną fanaberię.... Jestem w kropce...
Dobry pomysł, jednej cioci często w prezencie dajemy właśnie zestaw miodów, herbat i konfitur.
Niezłe podpowiedzi... dziękuję dziewczyny. Dzisiaj trafiałam na miejsce w sieci z prezentami dla dziadków - nie wiem dlaczego wcześniej tego nie widziałam;-( i znalazłam grę "Jak to wtedy było?" z ukochanym "ogórkiem" mojej babci. Chyba to jest to coś czego szukałam... Zerknę co jeszcze mają innego bo sporo tutaj produktów, a ja jak zwykle przed zamówieniem muszę być pewna na 1000%;-)
Re: Prezenty świąteczne, wasze propozycje?
okazja na zakup prezentu znajdzie się przez cały rok czy to święta czy urodziny. Ostatnio kupowałam ręczny przyrząd do masażu np mięśni od Medivona fajne urządzonko. Testowałam parę razy aby rozluźnić mięśnie po ćwiczeniach i było git.