Domcia2605 pisze:Jestem za podforum o grach, bardzo!
Moi aussi !
Domcia2605 pisze:Jestem za podforum o grach, bardzo!
lordviader pisze:O gosz chwile mnie nie było a tu postów i pod forów, że pół nocy będę nadrabiać ale oczywiście jestem zadowolona![]()
Przychodzę się zażalić i pochwalić
Z racji wyprzedaży pobiegłam do H&M na dział dziecięcy. Kupiłam dla córki koszulkę ze Szturmowcem z GW i Batmanem. Dowiedziałam się od rodziny i znajomych, żem ciulowa matkaGdzie popełniłam błąd w doborze znajomych??? A tak serio to wymiotuję już różowością na dziewczynkowym dziale. Falbanki sranki, nawet koszulki mają tęcze i jednorożca żeby zaznaczyć, że dziecko, które ubrałam w koszulkę jest konkretniej płci
olenkasz pisze:lordviader pisze:O gosz chwile mnie nie było a tu postów i pod forów, że pół nocy będę nadrabiać ale oczywiście jestem zadowolona![]()
Z racji wyprzedaży pobiegłam do H&M na dział dziecięcy. Kupiłam dla córki koszulkę ze Szturmowcem z GW i Batmanem. Dowiedziałam się od rodziny i znajomych, żem ciulowa matkaGdzie popełniłam błąd w doborze znajomych??? A tak serio to wymiotuję już różowością na dziewczynkowym dziale. Falbanki sranki, nawet koszulki mają tęcze i jednorożca żeby zaznaczyć, że dziecko, które ubrałam w koszulkę jest konkretniej płci
Żenada. Te głupawe komentarze naprawdę są nie na miejscu :/ Boję się właśnie dlatego ciąży i posiadania dzieci, że będę pewnie pod ostrzałem WCIĄŻ i wciąż. :/
lordviader pisze:O gosz chwile mnie nie było a tu postów i pod forów, że pół nocy będę nadrabiać ale oczywiście jestem zadowolona![]()
Lilla My pisze:mamy ksiazke,film- bardzo dobrze
moze jakis watek multimedialny?
dla dziewczyn,ktore lubia grac w gry , badz tworza cyfrowe prace?
filmiki (hehe..) gify, grafiki?
jest ktos taki?
Milva pisze:lordviader pisze:O gosz chwile mnie nie było a tu postów i pod forów, że pół nocy będę nadrabiać ale oczywiście jestem zadowolona![]()
Aj nie martw się, mój niemowlak płci żeńskiej też nosi czarne ciuchy z GW
lordviader pisze:Ludzie są durni. Czasami na spacerach ludzie komentują ubiór to jednego, to drugiego mego potomka, bo niestety prawda jest taka, że zwracam uwagę na czystość dzieci i ubrań w pierwszej kolejności a kolor to już w ogóle sprawa bardzo nieważna. Kiedyś Młody nosił różową torbę, która jakoś znalazła się u nas w domu. Pozwoliłam mu z nią wyjść w końcu to tylko dzieciak. Nasłuchałam się o tym, że będę miała dżender (bo to już nie gender) w domu albo gej. Skwitowałam to tylko tym, że jeśli będzie gejem albo dżender to i tak będzie dobrym człowiekiem. Komentarze od babek w wieku 70+ mnie osłabiają
lordviader pisze:Milva pisze:lordviader pisze:O gosz chwile mnie nie było a tu postów i pod forów, że pół nocy będę nadrabiać ale oczywiście jestem zadowolona![]()
Moje dziewcze ma 2 lata
Mcfassy pisze:lordviader pisze:Ludzie są durni. Czasami na spacerach ludzie komentują ubiór to jednego, to drugiego mego potomka, bo niestety prawda jest taka, że zwracam uwagę na czystość dzieci i ubrań w pierwszej kolejności a kolor to już w ogóle sprawa bardzo nieważna. Kiedyś Młody nosił różową torbę, która jakoś znalazła się u nas w domu. Pozwoliłam mu z nią wyjść w końcu to tylko dzieciak. Nasłuchałam się o tym, że będę miała dżender (bo to już nie gender) w domu albo gej. Skwitowałam to tylko tym, że jeśli będzie gejem albo dżender to i tak będzie dobrym człowiekiem. Komentarze od babek w wieku 70+ mnie osłabiają
Żeby chociaż część osób, które tak rękami i nogami bronią się przed tym dżender wiedziała, co to tak naprawdę znaczy.
Dorastałam w latach '90, moimi ulubionymi zabawkami w pewnym okresie były 2 resoraczki i nikt nic nie mówił, nie było zastrzeżeń. A teraz tylko słyszę o tym, co każdy POWINIEN. Cofamy się, czy mam nieprzyjemność obracać się w takim środowisku?
Mcfassy pisze:lordviader pisze:Ludzie są durni. Czasami na spacerach ludzie komentują ubiór to jednego, to drugiego mego potomka, bo niestety prawda jest taka, że zwracam uwagę na czystość dzieci i ubrań w pierwszej kolejności a kolor to już w ogóle sprawa bardzo nieważna. Kiedyś Młody nosił różową torbę, która jakoś znalazła się u nas w domu. Pozwoliłam mu z nią wyjść w końcu to tylko dzieciak. Nasłuchałam się o tym, że będę miała dżender (bo to już nie gender) w domu albo gej. Skwitowałam to tylko tym, że jeśli będzie gejem albo dżender to i tak będzie dobrym człowiekiem. Komentarze od babek w wieku 70+ mnie osłabiają
Żeby chociaż część osób, które tak rękami i nogami bronią się przed tym dżender wiedziała, co to tak naprawdę znaczy.
Dorastałam w latach '90, moimi ulubionymi zabawkami w pewnym okresie były 2 resoraczki i nikt nic nie mówił, nie było zastrzeżeń. A teraz tylko słyszę o tym, co każdy POWINIEN. Cofamy się, czy mam nieprzyjemność obracać się w takim środowisku?
Mcfassy pisze:
Milva pisze:lordviader pisze:Milva pisze:
Moje dziewcze ma 2 lata
Mając takich rodziców to na okresie niemowlęcym się nie skończyAle szkoda, że te najfajniejsze moim zdaniem ubrania dziecięce (Gwiezdne Wojny, World of Warcraft, jakieś zespoły) tak w ciul drogie są :/ Portfel płacze, a serce woła: "kupuj!"
Cattivo pisze:Mcfassy pisze:
To samo pomyślałam... Co się dzieje z tym światem, jakieś zacofanie. W moim pokoju na równi stały lalki i samochody, w przedszkolu też nikt nikomu nie bronił dostępu do zabawek z uwagi na płeć ani nie rzucał dziwnymi komentarzami.
empress pisze:SALIX, tak, już mogę pisać na technicznym
JanuszPolnocy pisze:Przyszłam się pozalic. Przez przeciąg drzwi od lodowki zamknęły się na moim nosie, spuchl, boli, jest szrama na całej długości. Co ja mam z tym zrobić
Pokaralo mnie za dezercje z wizażu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości