https://www.boredpanda.com/food-art-ugly-looking-dessert-illusions-ben-churchill/
SALIX pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Ale czadowe deserypopielniczka, pieczarki, gnijąca pomarańcza. Niezły popis kreatywności
![]()
https://www.boredpanda.com/food-art-ugly-looking-dessert-illusions-ben-churchill/
lordviader pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Hej dziewuszki <3
Zastanawiam się nad zakupem reebok classic leather HW albo new balanc (jeszcze nie zdecydowałam się na model) to mają być buty do chodzenia na co dzień. I tak się zastanawiam czy warto dołożyć ok 100-150 ziko do NB. Czy NB są o wiele lepsze jakościowo od reeboków? Któraś z was miała buty obu firm? Jakieś opinie?
Hej dziewuszki <3
Zastanawiam się nad zakupem reebok classic leather HW albo new balanc (jeszcze nie zdecydowałam się na model) to mają być buty do chodzenia na co dzień. I tak się zastanawiam czy warto dołożyć ok 100-150 ziko do NB. Czy NB są o wiele lepsze jakościowo od reeboków? Któraś z was miała buty obu firm? Jakieś opinie?
Hej dziewuszki <3
Nie umiem w składy ubrań za bardzo więc pytam: czy modal to dobra tkanina? Chodzi konkretnie o mieszankę modalu i bawełny.
Oj. Współczuję.lordviader pisze:Miałam świetny tydzień. Dobra passa trwała za długo więc dla równowagi zgubiłam pieniądze na książki dla młodego do szkoły.
Kumiho pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Poniedziałek mnie totalnie rozjechał... a jeszcze rano popsuł nam się prysznic
empress pisze:zobacz cytowaną wiadomośćKumiho pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Jeżeli Cię to pocieszy, to przez 2 tygodnie nie będę mieć gazu, bo remont. No i ciepłej wody brak, bo Junkers
Kumiho pisze:zobacz cytowaną wiadomośćempress pisze:zobacz cytowaną wiadomośćKumiho pisze:zobacz cytowaną wiadomość
Jeżeli Cię to pocieszy, to przez 2 tygodnie nie będę mieć gazu, bo remont. No i ciepłej wody brak, bo Junkers
Łączę się z Tobą w bólu
Z sejfu u mnie w pracy zniknęło prawie 9 stów. Do biura mają klucze 4 osoby. Teoretycznie 2 mają dostęp do sejfu, praktycznie każdy kto kiedykolwiek był po pieniądze w biurze, wie gdzie szukać kasy i klucza do sejfu. Jak to stwierdził mój szef "to bardzo kurwa nie dobrze, że nie ma tych pieniędzy". Szukamy ich od poniedziałku. Kwota jest o tyle nierówna, że wygląda na wypłatę lub fakturę, która nie była wrzucona w rozliczenie, a nie na kradzież. Osoba, która ma pilnować sejfu zajmuje się wszystkim tylko nie dokładnym pilnowaniem swoich obowiązków związanych z hajsem (nie zamyka drzwi do biura kiedy liczy kasę, wychodzi do toalety a nikogo innego nie ma w biurze czy muszę dodawać, że po budynku w którym pracuję kręci się masa ludzi?). Jednak dziewczyna jest bardzo wysoko w hierarchii firmy dodatkowo jest przydupasem szefa. Zastanawiam się co się stanie jeśli pieniądze się nie znajdą. Mój szef to nerwus pierwszej wody. Mimo, że nie wzięłam tej kasy mam takie poczucie, że ja będę pierwsza do zwolnienia jeśli taką decyzję podejmie. W najlepszej opcji ściągnie to z naszych wypłat bo my we dwie stale okupujemy biuro. Nie wiem. Męczy mnie ta sytuacja, nie lubię pracować z fizyczną gotówką i ja osobiście nie jestem odpowiedzialna za pieniądze, co więcej mam się ich w ogóle nie tykać więc nie tykam, ale pracuję w biurze w którym jest sejf i wiem gdzie jest klucz. Sytuacja bez wyjścia przynajmniej póki co.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości